• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • proeven

Resultaten voor

Onderaannemer - Proeven

Onderaannemer
  1. CAFFE' ORIENTALE DEI FRATELLI CACCIAPUOTI S.N.C.

    Italië

  2. SIRGREENWASABI

    Nederland

    SirGreenWasabi is de eerste importeur van verse wasabi in Nederland sinds 2006. SirGreenWasabi distribueert binnen de EU. SirGreenWasabi importeert de verse wasabi wortel ( officieel de rhizoom van Wasabia japonica) uit IJsland, SirGreenWasabi levert en distribueert verse wasabi, wasabi pure(e), diepgevroren wasabi, wasabiblad en wasabi bloemen, verse yuzu en andere bijzondere citrusvruchten. SirGreenWasabi levert aan groothandel, retailmarkt, horeca als ook de particulier. Het is de missie van SirGreenWasabi om het voor iedereen mogelijk te maken de smaak van verse wasabi te proeven tegen een eerlijke en betaalbare prijs. SirGreenWasabi is als expert betrokken (gevraagd) bij de exploitatie van wasabi kwekerijen in Oost Afrika en West Nederland.

  3. DONKO'S KOFFIE

    België

    Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.

  4. BRASSERIE C

    België

    Brasserie C, in 2012 gestart in hartje Luik, brouwt ambachtelijke bieren van hoge kwaliteit. Hier komt het befaamde Curtius-bier vandaan. Brasserie C introduceert regelmatig nieuwe bieren als bewijs van zijn innovatievermogen. In 2014 zijn 3 single hop biersoorten geïntroduceerd, Torpah, verdeeld in "30", "60" en "90" - verwijzend naar de bitterheidsindex (IBU) van elk bier, die uitnodigen om de kracht te proeven van de 3 (op dezelfde gemoute basis) afzonderlijk bewerkte hoppen.