Italië, Barletta
...Gevulde dragees met limoncello, alcohol 25 %Vol, bedekt met gele chocolade, realisatie van pralines met speciale likeuren geleverd in private label, houdbaarheid 24 maanden, glutenvrij, vegan, beschikbaar: Rhum likeur (rum) met pure chocolade, Irish cream met melkchocolade, Sambuca likeur met witte chocolade en nog eens 40 smaken likeur, inclusief grappa en Italiaanse wijn.
Portfolio (10)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne sinds 1960. Sinds drie generaties maakt de familie Janin chocolade op traditionele wijze. Een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën van Ile-de-France. De chocolade is gemaakt van de beste cacaobonen en met grote zorg bereid, met respect voor de traditie van weleer. Chocolats Janin is een chocoladefabriek in het 94 waar Stéphane Janin, chocolatier Îl...
Portfolio (36)
Servië, Belgrade
Prachtig versierd aan de buitenkant en heerlijk sappig van binnen, "Kolaci Beograd" zijn ideaal voor alle gelegenheden! Meer informatie: www.kolaci-beograd.rs Of het nu gaat om een viering, verjaardag, bruiloft, jubileum of de viering van een belangrijk moment in uw leven, "Kolaci Beograd" zal een echte blikvanger op uw tafel zijn. Bezoek onze website voor meer informatie.
België, Thuin
Bij Couleur Chocolat is de passie voor chocolade en cacao grenzeloos. Deze ambachtelijke chocolaterie biedt een breed scala aan originele pralines en chocoladefiguren. Smeltende chocolade, melkchocolade of zelfs witte chocolade, gevulde pralines, chocoladefiguren, truffels, ambachtelijke chocoladepasta, er is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om speciale evenementen (Kerst, Valentijn, Pasen...
Spanje, Olesa De Montserrat
NORTE-EUROCAO, sinds 1974, is gespecialiseerd in de productie van halffabricaten voor de industrie en ambachtelijke bakkerij, banketbakkerij, koekjesindustrie en ijsbereiding. In de afgelopen jaren is het bedrijf, door middel van opeenvolgende aankopen en uitbreidingen, uitgegroeid tot een van de marktleiders. Tegenwoordig beschikt het over vier gespecialiseerde productiefaciliteiten voor versch...
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
Litouwen, Siauliai
Duitsland, Laaber