... is vooral bekend als het symbool van de stad Aix en Provence.
Er hangen verschillende legendes rond de Calisson, maar de bekendste leidt het verhaal van de Calisson terug naar de 15e eeuw, naar koning René van Anjou, de laatste graaf van Provence. Hij zou een patissier hebben gevraagd om een zoetigheid voor zijn vrouw Jeanne de Laval te maken. Omdat zij uitzonderlijk eens glimlachte, zou een van haar vertrouwelingen hebben gezegd: "Di calin soun" ("Dat zijn omhelzingen"). Dat was het geboorteuur van de Calissons.
... pinda's en romige chocolade creëert een perfecte balans van smaken en texturen. Snickers wordt vaak genoten als snack of dessert en wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt in verschillende recepten, zoals koekjes, brownies en ijslekkernijen. De iconische rode verpakking en de pakkende slogan "Snickers satisfies" hebben het tot een herkenbaar merk in de snoepindustrie gemaakt.
...Bij nougat, dat het kwaliteitskeurmerk "Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)" en de naam "Nougat de Montélimar" mag dragen, moet het percentage van de zaadkern minimaal 30% zijn, waarvan 28% geroosterde amandelen en 2% pistachenoten. Er zijn verschillende nougatvarianten: hard of zacht, wit of gekleurd, met verschillendesmaken.
... chocolade zorgt voor een perfecte balans van smaken en texturen. Snickers worden vaak als snack of dessert genoten en worden ook vaak gebruikt als ingrediënt in verschillende recepten zoals koekjes, brownies en ijslekkernijen. De iconische rode verpakking en de pakkende slogan "Snickers satisfies" hebben het tot een herkenbaar merk in de snoepindustrie gemaakt.
...zachte witte nougat met lavendelhonig, Provençaalse amandelen. Traditie van de Provence of een assortiment van verschillendesmaken. Individueel verpakt.
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
...Geniet van de onweerstaanbare zoetheid van Mars Chocolate. Als toonaangevende groothandelsleverancier bieden we een breed scala aan populaire Mars-merken, waaronder:
M&M's: Kleurrijke, knapperige chocolade snoepjes in verschillendesmaken.
Snickers: Een klassieke combinatie van pinda's, nougat, karamel en chocolade.
Milky Way: Een zachte, kauwbare chocoladebar met een karamelkern.
Twix: Een...
...Carlier Nougatiers biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten en afgeleiden van nougat aan: zachte nougat (losse napolitains, individueel verpakt in bulk, luxe dozen / houten kistjes gevuld, amandelrepen, fruitrepen / chocolade / zonder amandelen), zachte en harde nougat (Horeca-assortiment, zakken met fruit / amandelen / chocolade en diverse in Tubo en verschillende assortiments van verschillendesmaken) en zachte nougatgebak.
... in verschillendesmaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden
- TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden
- CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden
- PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...