...Voedselingrediënten
Testmethode: GB/T20884-2007
Geur: Met een speciale geur van maltodextrine en geen andere
Smaak: Smaakloos of licht zoet, geen andere smaak
Items: Standaarden
Dextrose-equivalent, % (m/m) (Reducerende suiker (dextrose) in vaste stof, %): 18-20
Zetmeeltest: Negatief
Vochtigheid % (m/m): ≤6.0
Oplosbaarheid % (m/m): ≥98.0
PH: 4.5-6.5
As % (m/m): ≤0.6
Jodiumexperiment: GEEN blauwe reactie
As mg/kg: ≤0.5
Pb mg/kg: ≤0.5
Cu mg/kg: ≤5.0
Restant zwaveldioxide mg/kg: ≤10...
...Natriumbisulfiet 99% is een chemische verbinding die wordt gemaakt door zwaveldioxide door een oplossing van natriumcarbonaat in water te laten borrelen. Het verschijnt als een vaste witte stof met een kristallijne of korrelige textuur. Natriumbisulfiet geeft ook een lichte zwavelachtige geur af. Het is niet oplosbaar in water en ontleedt bij zijn smeltpunt, namelijk 180°C.
...Waarom Kiezen Voor Ons Hoogwaardige Aardappelzetmeel Te Koop?
Ten eerste, Zuiverheid en Kwaliteit: Ons aardappelzetmeel is afkomstig van de beste aardappelen en wordt verwerkt met behulp van geavanceerde technieken om zuiverheid en kwaliteit te waarborgen.
Vochtigheid %:< 8.0
Asgehalte %:< 6.0
Zwaveldioxide:< 50ppm
Totaal plaat aantal cfu/g:< 50000
Coliform MPN/100g:< 30
Gist schimmel cfu/g:< 100/g...