• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gesneden groenten

Resultaten voor

Gesneden groenten - Nederland

Nederland
  1. SNIJPUNT B.V.

    Nederland

    Snijpunt, de specialist op het gebied van gesneden verse groenten voor groentesnijbedrijven, salades en kant-en-klaar maaltijd producenten, cateraars en foodservice leveranciers in Noord-Europa. Aangezien de houdbaarheid van voorgesneden groenten vrij beperkt is, worden er hoge eisen gesteld aan de flexibiliteit en de hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten volgens de specificatie van de klant. Onze processen zijn zo ingericht dat we de versheid, de kwaliteit en de voedselveiligheid van onze producten te allen tijden kunnen garanderen.

  2. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.