Embutido, gemaakt van een mengsel van gehakt van Iberische varkensvlees, aangevuld met zout en specerijen, gekneed en in darm gestopt. Met een delicat...
Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk inge...
Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijk...
Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijk...
Iberische varkenswang gemarineerd met D.O. paprikapoeder uit La Vera (Cáceres), natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook...
Embutido, vervaardigd met een mengsel van gemalen Iberische varkensvlees, aangevuld met zout en specerijen, gekneed en in natuurlijke darm gestopt. Me...
Embutido in hele stukken of helften, gemaakt van geselecteerd magere Iberische varkensvlees, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en...
Ontdek ons aanbod van hele runderen in carcasse, perfect voor professionele slagers en liefhebbers van kwaliteitsvlees. Elke carcasse is afkomstig van...
Wij hebben Angus- en Hereford-vlees van de beste kwaliteit uit Zuid-Amerika, en we nemen bestellingen aan voor Halal- en Kosher-riten.
Neem contact me...
Scotch fillet steak wordt bereid van een botloze runderribset. De scotch fillet bevindt zich op de rug van het dier en loopt van de striploin (lende) ...
Het T-vormige bot in de T-bone steak komt van de rug van het dier. De filet- en lendenmusculatuur bevinden zich aan tegenovergestelde zijden van dit T...
Kippenvleugels in vleermuis saus, oorsprong Italië. Voor informatie en prijzen kunt u ons per e-mail contacteren. Mogelijkheid voor op maat gemaakte o...
Ons lam wordt op onze boerderij grootgebracht, waar ze vrij kunnen grazen, en hun dieet en welzijn zijn van het grootste belang. We betrekken onze lam...