• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • tong

Resultaten voor

Tong

NederlandDen Bosch, Noord-Brabant, Maastricht en LimburgFabrikant/producent
  1. ZZA MOZZARELLA

    Nederland

    ZZA Mozzarella is dé mozzarella kaas leverancier wereldwijd! Wij leveren Individual Quick Frozen Mozzarella kaas zowel nationaal als internationaal. Doordat de kaas wordt ontwikkeld in een uniek productieproces, behoudt hij al zijn unieke eigenschappen. Enkele van deze eigenschappen zijn de maximale stretch, maximaal smeltniveau, hij verbrand niet, plakt niet en meer! Zelf ervaren? Vraag je offerte aan via https: //www.zza-mozzarella.com/nl/offerte/ Onze mozzarella kaas wordt geleverd in kleine cubetti vorm en heeft een heerlijke unieke smaak. U ontvangt niet alleen heerlijke kaas maar een unieke beleving! Door de extra hoeveelheid proteïne is de mozzarella kaas extra wit van kleur. Vanaf het begin: het geheim van de perfecte pizza zijn de unieke ingrediënten, deze moeten sterk, eenvoudig en vers zijn. ZZA Mozzarella kaas kan in deze basis niet ontbreken. Door onze IQF Mozzarella wordt er leven gegeven aan het perfecte stukje pizza welke op je tong zal smelten. Doordat onze kaas geen zetmeel bevat zal deze niet smelten. Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een offerte/proefsample aan op onze website.

  2. SCELTA INSIDE

    Nederland

    Bij Scelta Inside bouwen we voort op onze kennis van de witte champignon. We ondersteunen de wereldwijde voedingsindustrie door onze klanten te voorzien van een innovatief assortiment natuurlijke, functionele ingrediënten die bijdragen aan gezondheid en een goede smaak. Natuurlijke umami-oplossingen. Pas sinds 2002 heeft de literatuur het bestaan ​​van de umami-receptor in de smaakpapillen op onze tong bewezen. Elke smaakpapil heeft specifieke receptoren voor de basissmaken: zoet, zout, bitter, zuur en umami. Deze smaakpapillen komen overal op onze tong voor. Scelta Umami Solutions verdiept en voltooit smaken, brengt andere hartige smaken in balans, geeft een smaak voor het hele lichaam, verbetert de speekselvloed tijdens het eten en kan worden gebruikt om de smaak in balans te brengen terwijl natrium, suiker en / of kruiden worden verminderd. De unieke combinatie van natuurlijk glutamaat en de ribonucleotiden: inosinaat (IMP) en guanylaat (GMP) in paddenstoelen zorgt voor een umami-synergie die 8 keer hoger is dan MSG.Ons productaanbod is trendy en groeit: natuurlijk, clean label, MSG-vervanging, zoutreductie, bittere of zure maskering, productherstructurering; onze producten beantwoorden aan de groeiende behoeften van klanten op het gebied van R&D en NPD. We halen onze producten uit een 100% natuurlijke en duurzame bron: paddenstoelen. We hergebruiken alleen reststromen van champignonproducties om onze natuurlijke aroma's