Italië, Pergola
...De veelzijdige oplossing voor twee soorten koken: direct, indirect of beide. Het vuur kan direct worden aangestoken in de vuurkorf die zich binnen de kookkamer bevindt, of in de verbrandingskamer eronder. Door een rooster in de kookkamer zelf te plaatsen, ontstaat er een tweede plank voor het gelijktijdig plaatsen van meerdere pannen. Het vuur kan dus direct in de kookkamer of in de aparte verbrandingskamer worden aangestoken, of in beide tegelijkertijd, afhankelijk van de voorkeuren, met als voordeel dat het kookoppervlak in dat laatste geval langer warmer blijft.
Portfolio (153)
Frankrijk, Montauroux
Sinds 2013 is EBBO FOOD CONSULTANT de specialist in de dresseuse pocheuse voor biscuiterie en patisserie. De enige dresseuses op de markt die zijn uitgerust met de 3D, het diafragma voor deeg met veel inclusies, guillotine voor co-extrusie biscuits en nog veel meer technologieën. Leverancier van machines voor uw hartige en zoete toepassingen sinds bijna 10 jaar. Ons team van consultants staat ook ...
Portfolio (56)
Oostenrijk, Wiener Neudorf / Wien
... kookmethoden Cook/Serve, Cook/Chill, Sous/Vide en Cook/Freeze. Persoonlijk ben ik al meer dan 15 jaar actief in deze sector. We zouden ons zeer verheugen om binnenkort een partnerschap met uw bedrijf aan te gaan. Wij staan tot uw beschikking.