België, Mechelen
Bij Lezza Foods zijn we er trots op de wereldwijde leverancier te zijn van gezonde, unieke en heerlijke specialiteiten. Onze missie is eenvoudig maar vol betekenis: de smaak en gezondheidsvoordelen van voedingsspecialiteiten toegankelijk maken voor iedereen, dankzij onze verschillende merken. We produceren en leveren diepvriesproducten op de markten van Europa en de Verenigde Staten. Met meerdere ...
Portfolio (85)
Verenigd Koninkrijk, London
Ons bedrijf is een groothandel in bevroren taarten, cheesecakes, desserts, baklava en bakkerijproducten in het VK. Onze fabriek en al onze productie bevinden zich in Turkije. We bieden producten van zeer hoge kwaliteit met vele internationale voedselkwaliteitscertificaten, waaronder Kosjer en Halal-certificering.
Portfolio (9)
In 1990 zijn we begonnen met onze activiteiten in de banketbakkerij en de voedingssector. We hebben gemerkt dat er geen mechanisatie en industrialisatie was met betrekking tot de producten die we produceerden, en daarom hebben we onze eerste ontwerp, de Pişmaniye en Saray Helvası Trekmachine, ontwikkeld, waarvan we het patent bezitten. In 1996 zijn we begonnen als Kağnıcıoğulları Ltd. Şti. Vervolg...
Portfolio (7)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... en Desserts: Bevat traditionele desserts zoals baklava en kunefe, naast een assortiment van ijsjes waaronder Turkse dondurma. Diepvriesfruit en -groenten: Biedt flash-gevroren fruit en groenten, die versheid en voedingsstoffen behouden voor veelzijdig culinair gebruik. Specialiteit en Gezondheidsbewuste Producten: Inclusief glutenvrije en palmolie-vrije opties, die inspelen op specifieke...
Portfolio (24)
Griekenland, Thessaloniki
... product te bieden met uitstekende prestaties, duurzaamheid, gebruiksvriendelijke bediening en onderhoudsvrij. De eerste en enige Linear Kataifi Machine ter wereld, digitaal gecontroleerd. Een innovatieve, of sommigen zouden zeggen revolutionaire machine, voor de hoogste kwaliteit voor Kataifi, Kanafeh, knafeh. Kunefe, kunāfah, Kunafa, Konafa, Kadaif, Kadayıf, kadayıfi, kantaifi, Kadaifi, engelenhaar pasta, gescheurde Fhyllo-deeg, Capellini. De productoutput kan oplopen tot maar liefst 400 kg per uur!
Turkije, Talas/kayseri
... vanaf de eerste dag behouden met de vaardigheid van kunefe die van vader op zoon is overgedragen en heeft het altijd zijn smaak op het hoogste niveau weten te houden met innovatieve smaken. Ons smaakgeheim; geproduceerd door lokale producenten voor ons bedrijf, komt van de schapenboter uit de vlakte van Sanliurfa, de superbruine pinda's uit de regio Urfa & Antep, bietsuiker en de kaas uit...