... unieke smaak snel bereiden wanneer je maar wilt en je tafel opvrolijken. Het dunne deeg is belegd met heerlijke Kayseri-worsten en veel cheddar kaas en wordt in de oven gebakken, wat een onmiskenbare smaak op de smaakpapillen achterlaat. De bevroren pita van Hunkar brengt praktische voordelen en traditionele smaken samen. Bereid met de vaardigheid van ervaren handen, zal deze pita de nieuwe favoriet zijn van jouw smaakvolle momenten.
...We verwerken zorgvuldig verse en dagelijkse boerderijmelk en brengen u verse kaas die elke nieuwe dag plezier en smaak toevoegt aan uw ontbijt. De calcium, eiwitten en versheid die uit de overvloedige melk komen, maken het een geruststellende keuze voor de dagelijkse voeding van uw kinderen.
...Er worden productielijnen voor cheddar kaas, boter, melkverwerking en yoghurtproductie, evenals de productie van alle soorten voedselmachines uitgevoerd.
... opgeslagen in speciale koude opslagruimtes met hoge luchtvochtigheid, in jute zakken.
De Ariste Trakya Eski Kaşar kaas wordt elk jaar geproduceerd in onze contractmelkerijen, net als alle gerijpte kazen, met schirden-gist.
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melklijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs- en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Het bedrijf GEMAK, gevestigd in Turkije, is gespecialiseerd in de productie van machines voor het produceren van melk en afgeleiden producten - melktransporttankwagens, - ontvangst van melk, - pasteurisatie- en standaardiseringslijnen, - lijnen voor gepasteuriseerde melk, - UHT-melklijnen, - productielijnen voor verschillende soorten kaas zoals witte kaas, lor kaas, kashar, edam en gouda...