Italië, Giuliano
...De volgens traditie gemaakte Pandoro heeft alle typische kenmerken van dit kerstgebak. Het zachte, gouden deeg, door de aanwezigheid van eieren en geparfumeerd met vanille, in de vorm van een ster, geserveerd met een poedersuikerlaagje, valt bij iedereen in de smaak, zelfs bij de meest veeleisenden. Code: BOPD01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, Vellezzo Bellini (pv)
...Zoek je een leuk, nuttig en opvallend cadeau-idee? Kies dan voor de "Wild Edition" Dames Cosmetica Set, verpakt in een transparante geschenkdoos met PVC (touch me), bestaande uit: - een Bodylotion van 80 ml - een Paar Zachte Sokken (luipaardprint) Geurovereenkomst: exotisch bloemig Topnoten: fresia, gardenia, perzik Hartnoten: jasmijn, koriander, vanille Basisnoten: patchouli, vetiver Afmetingen: 19,20 x 4,20 x 22,80 cm. Minimale verpakking: 6 Sets...
Portfolio (10)
Italië, Trino
...GOURMET CHOCOLADE: CHOCOLADE SWIRL ROOM MET HAZELNOOT CRUNCH EN MERINGUE BASIS. GOURMET ZURE KERS: ZURE KERS SWIRL ROOM, ZACHTE SPONSCAKE OP DE BODEM. KOFFIEBEEK: HEERLIJK KOFFIE-ICECREAM. VANILLE EN CACAO KOP...
Portfolio (9)
Italië, Sesto Fiorentino
...Nasmaak: cacao, vanille, chocolade, bloemige tonen en gedroogd fruit Delicate smaak BLEND Voor de beste resultaten heeft u een papieren filter nodig en koffie die niet te fijn gemalen is. Onze "Amerikaanse" gemalen koffie wordt steeds populairder, zelfs onder Italiaanse klanten. De blend bestaat volledig uit Arabica's uit Zuid-Amerika, wat de koffie een zoete en zachte smaak geeft, voor een...
Portfolio (9)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
... gespecialiseerd is in de teelt, verpakking en distributie van kaki-fruit. We hebben meer dan 60 jaar geschiedenis en ervaring in de landbouw. We telen en distribueren 2 variëteiten van kaki in Sessa Aurunca, in de provincie Caserta: - KAKI TIPO (Vanille en met zachte pulp) - KAKI ROJO BRILLANTE. We zijn erkende leveranciers van belangrijke ketens in de grootdistributie. Onze kaki-teelten worden met...
Populaire landen voor deze zoekterm