... verfijnde keuze aan recepten met versevis, meesterlijk bereid met altijd zeer geselecteerde ingrediënten. Wat ook de keuken van dit mooie restaurant kenmerkt, is de aanwezigheid van de prachtige hout- en kolengrill in de zaal. Er wordt gesproken in het Engels, Duits en Spaans.
... in de maritieme traditie en de ervaring van verse producten, die vervolgens in heel Italië worden gedistribueerd via de kanalen Grootverbruik, Cash and Carry, Foodservice, groothandel, Ho.re.ca. en Deur-tot-Deur. We willen voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten door hen innovatieve, hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan de voedselveiligheidsnormen. Ons doel is voornamelijk gericht op de eindconsument, voor wie variëteit in voeding, kwaliteit en de juiste prijs van het grootste belang zijn.
... zwarte knoflook en deze gebruikt om gerechten met kip, vis, enz. op smaak te brengen. In vergelijking met verse knoflook geeft zwarte knoflook geen sterke en agressieve smaak vrij, dankzij het verlaagde allicinegehalte, dat tijdens het productieproces is omgezet in antioxidanten zoals bioactieve alkaloïden en flavonoïde verbindingen. De veranderingen in de eigenschappen van knoflook zijn de...
... transport van verse en diepgevroren voedingsmiddelen omvatten batterij-units, onzichtbare units, getrokken units, in split- en monoblockversies voor vervoerde cellen van kleine en middelgrote afmetingen. Voor gekoeld transport van grote afmetingen produceert Zanotti monoblock Diesel-units en onderstelversies.
De units zijn beschikbaar met standaardgassen (R404A en R134A) en met nieuwe ecologische koelmiddelen.
Zanotti houdt zich ook bezig met het ontwerp en de realisatie van grote koelsystemen voor de opslag van voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, vlees, vis, melk, yoghurt, ijs en vleeswaren.
... in aarde bassins met een beperkte bevolkingsdichtheid van de exemplaren. Het bedrijf verhandelt verse of koudgerookte steur van de soort siberische steur, maar vooral kaviaar van de siberische en Russische soorten (osetra). De bijzonderheid van de kaviaar is de versheid en het ontbreken van conserveermiddelen. De kaviaar wordt ambachtelijk verwerkt volgens traditionele methoden, waarbij telkens de...