Italië, Monterotondo
...De Premium Biologische Matcha Thee van Vegantis, geleverd in groothandelsformaten en -prijzen, is 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. Het wordt geproduceerd in Japan, in de regio Uji bij Kyoto, waar de klimatologische omstandigheden ideaal zijn voor de teelt van deze plant, volgens traditionele en zorgvuldige methoden. De traditionele teeltmethode houdt in dat de bladeren van de plant gedurende minstens 20 dagen voor de oogst worden beschermd tegen directe zonnestralen. Ook het malen met stenen is een oude bewerking die de excellentie van het eindproduct garandeert.
Portfolio (10)
... en geurige witte rijst te garanderen. Onze rijstverwerking gebeurt volgens traditie: de onbewerkte rijst wordt geleidelijk verwerkt met witten, stenen malen en afwerking op kamertemperatuur om de organoleptische kwaliteiten van onze hoogstaande rijst te behouden, die van hoge voedingswaarde en gastronomische stijl is. De producten van Crespiriso: Carnaroli rijst, Vialone nano rijst, Baldo rijst...
Italië, Montegiorgio
Sinds 1932 is Guido Marzetti begonnen met het malen van granen met een stenen molen en het fokken van varkens. Rauwe en gekookte ham, mortadella en vleeswaren van puur varkensvlees en jodiumhoudend zout. Nationale gekookte ham van hoge kwaliteit met vers nationaal varkensvlees, glutenvrij, lactosevrij.
Italië, Montecosaro
...Het malen uitsluitend met stenen zorgt ervoor dat de korrel al zijn smaak en voedingsstoffen behoudt. Ons brood is werk en filosofie om u welzijn en smaak aan tafel te bieden. De traditionele zoetigheden zoals panettoni, colombe, en mosto-brood worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en dagelijks verfrist zuurdesem. Heerlijke brownies en muffins zullen uw dagen verrijken.
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.
Populaire landen voor deze zoekterm