Italië, Milano
...Product van mei tot juli, het is een honing die zeer snel kristalliseert. Het heeft een lichte, bleekoranje kleur. De geur is vrij intens en doet denken aan het specerij waaruit het afkomstig is. Het aroma is zoet en verfrissend met een finale noot van kokosnoot. COMBINATIES Heerlijk om te combineren met vlees, vooral rundvlees en kip. Dankzij de iets grove kristalstructuur past het goed bij rijpe kazen. Het is een ideale zoetstof voor thee en infusies van verschillende soorten. Het wordt vaak gebruikt bij de productie van nougat.
Portfolio (116)
Italië, San Pietro Clarenza
...Dit is de echte Siciliaanse ambachtelijke nougat. Deze nougatjes, met de hand gemaakt door een meester-patissier uit de provincie CT, worden vervaardigd zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven en alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met een heerlijke amandelgeur zijn deze zachte nougatjes ideaal om te genieten en elke moment van de dag te verzoeten. Ze kunnen los worden...
Portfolio (8)
Italië, S.spirito Di Bari
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis), onderworpen aan het proces van ontpitten, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde...
Portfolio (7)
Italië, Torino
...Cod. TOR 01 Doos van 20 stuks van 250 gram Cod. TOR 02 Doos van 10 stuks van 500 gram Cod. TOR 03 Doos van 5 stuks van 1 kg Cod. TOR 04 Hele stuk van 5 kg U/M DOOS Beschrijving Ambachtelijke zachte nougat met hele Piemonte hazelnoten IGP.
Portfolio (97)
Italië, Belpasso
Het cannolificio PENNISI is 20 jaar geleden opgericht, aanvankelijk als een aanvulling op een andere seizoensgebonden activiteit, maar naarmate de jaren vorderden, werd het werk veel interessanter en werd het de hoofdactiviteit. De activiteit vindt plaats op een oppervlakte van 3500 vierkante meter, waarvan 1500 vierkante meter werkplaatsen en actieve opslagruimtes. De productie van de schil wordt...
Portfolio (9)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Partinico
... van gedroogd fruit, zoals granulaat, nougat, krokante snacks, enz. De autonomie van de operator bij de verwerking hangt af van de hoeveelheid te verwerken product, het is daarom essentieel om de productie te kalibreren, ook voor een relatie met de markt, met een vooranalyse van de afzetmarkten die in gedachten zijn, zowel in de lanceringsfase als in de herstructureringsfase van het bedrijf. Onze...
Portfolio (5)
Italië, Bronte
...Pistache Nougat - Ingrediënten: pistache 50%, suiker, honing.
Portfolio (56)
Italië, Modugno
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis), onderworpen aan het proces van ontpitten, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde...
Portfolio (2)
Italië, Castelliri
..." honingsoorten. Daarnaast produceren we bloemenpollen, propolis, koninginnengelei, confituren en sappen, zoetigheden en koekjes, en we hebben een groot assortiment seizoensgebonden producten, zoals nougat en linzen, of producten die afgeleid zijn van de hoofdproducten, zoals honinglikeur, balsamico-siroop met honing en propolis, snoepjes en ingemaakte kersen. Ons bedrijf beschikt over een...
... gastronomisch gebied als in esthetisch en commercieel opzicht, marketing en communicatie, die persoonlijk door Anna Maria worden ontwikkeld. Beginnend met de symbolische producten van de traditie - het nougat in zijn varianten, de amandelgebakjes, de gekonfijte schillen, de typische feestbereidingen - creëren ze de basis voor nieuwe recepten, onderzoeken ze nieuwe klantsegmenten en zorgen ze voor een...
Italië, Palagonia
...verse ricotta voor desserts, babà, bignè, Siciliaanse ricotta-cassata, Siciliaanse ricotta- en pistache-cassata, mini ricotta-cassata. Zoete smeerbare crèmes, pistachecrème, amandel, hazelnoot, nougat, koffie, citroen. Jam van citroen, bloed sinaasappel, blonde sinaasappels, mandarijn, ui, perziken, tomaat, sinaasappels en kurkuma, citroen en gember. Extra confituren van vijgen, peren met...
Portfolio (55)
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
PAAS EIEREN - KERSTVERPAKKINGEN - NOUGAT - COLOMBE - KROKANT - PANETTONI - KERST - PASEN - CHOCOLADE -...
Bereidingen voor zoetigheden, biancomangiare, taarten, koekjes, instantcrèmes, smeerbare crèmes, sorbets, granita, amandelmelk in glazen flessen (de enige producent ter wereld), gedroogde cherrytomaten in olie, tomatenextract, olijvenpaté. Alle zoetbereidingen worden gemaakt met Avola-amandelen als basis. We bereiden ook nougat en krokante snacks op basis van amandelen, pistachenoten, hazelnoten...
Portfolio (1)
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Italië, Basciano
... producten volgen een ambachtelijk proces dat de Italiaanse traditie respecteert en zijn vrij van gluten, palmolie en gehydrogeneerde vetten om de hoogste kwaliteit te garanderen. We bieden een breed scala aan producten: heerlijke nougat en chocolade in al zijn vormen en een breed assortiment ambachtelijke ijsjes. Onze producten zijn beschikbaar onder zowel ons eigen merk als voor derden. Onze producten zijn te vinden in restaurants en kleine winkels, evenals in de GDO. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerken onze productie.
Italië, Milano
... te garanderen in verschillende sectoren. Tegenwoordig heeft La Pistacchio S.p.A. drie productievestigingen: één gewijd aan smeerbare crèmes, pesto en paté; één gewijd aan de productie van pasta's (pistache, hazelnoot en amandelen) en tenslotte één gewijd aan alle patisserieproducten, zoals nougat, krokante snoepjes of bedekte krokante snoepjes.
Italië, Itri
Ambachtelijke productie en verwerking van nougat, chocolade, krokant, figuren en chocolade-eieren, pralines, truffelchocolade met personalisatiemogelijkheden.
Banketbakkerij ijssalon nougat Groothandelsverkoop...
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
Italië, Novi Ligure
Chocoladeproductie - Halffabrikaten nougat voor ijssalons en patisserieën, paaseieren...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van pistachenoten. Onze producten zijn: pesto, crème, knapperige snacks, nougat, likeur, pasta (fusilli met pistache), enz. Bezoek onze website www.iverisaporidelletna.com.
Italië, Ancona
...-VOEDSELPRODUCTEN, ZOALS: DROGE PASTA,VERSE PASTA, RIJST, KOFFIE, PLANKKAZEN, GERASPTE KAZEN, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KOEKJES, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, SNOEP, SPECERIJEN, DRUGS, VLEES, GEBROKEN DROOGFRUIT, PAAS EIEREN, KERSTMANDEN, CHEMISCHE PRODUCTEN, DIERENVOEDSEL, ANTI-GRITTOGAMICUMS, BOUWPRODUCTEN, WASMIDDELEN, ENZ. ENZ.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play