Italië, Lauro
...Gepelde pistachenoten zijn een ware delicatesse. Ze zijn niet gezouten of geroosterd en zijn daarom een buitengewoon natuurlijk middel voor onze gezondheid: slechts 3 per dag zijn voldoende om de belangrijkste gezondheidsvoordelen binnen te krijgen: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, C, ijzer, fosfor, kalium en koper. Bovendien is de gepelde pistache een zeer veelzijdig ingrediënt dat veelvuldig in...
Portfolio (10)
Italië, Belpasso
...Pistache nougatineplakken In zakken van 120g De intense smaak van pistachenoten in een krokante nougatine, halverwege tussen zoete en verfijnde snacks die je sprakeloos zullen maken. Slechts een paar natuurlijke ingrediënten en een ambachtelijk proces dat teruggaat tot de vorige eeuw. De smaak van het deel naar uw huis, klaar om van te genieten. Ook beschikbaar in andere varianten: amandelen, pistachenoten, hazelnoten.
Portfolio (9)
...Door dit vlees te consumeren, zeg je nee tegen cholesterol en ja tegen een ijzergehalte dat dubbel zo hoog is als dat van ander vlees. Bloedarmoede, afslankdieet, sporttraining of gewoon de wens naar nieuwe en lokale smaken, de redenen om voor dit vlees te kiezen zijn talrijk en allemaal ten goede van de gezondheid. Het vlees van een ezel is een Siciliaans product. Ezelvlees (80%), varkensvlees (20%), dextrose, sucrose, zwarte peper, antioxidant: E300, conserveermiddelen: E252, E250, natuurlijke aroma's. Al onze vleeswaren zijn in natuurlijke darmen gestopt. Bewaren bij + 4 º C...
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: tarwebloem type "O", gepasteuriseerd eigeel, boter, fructose, suiker, natuurlijke zuurdesempoeder (tarwe), emulgator E471, volle melkpoeder, biergist, zout, aroma's. Vulling: suiker, pistachepasta 30% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), plantaardige oliën en vetten (palm, palmolie), oliën (zonnebloem), magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder...
Portfolio (56)
Italië, Turin
...abrikoos, granaatappel, wortel, zure kers, citroen, sinaasappel, perzik, peer, zwarte wortel, rode biet), NFC vruchtensappen, zon gedroogde abrikozen, vijgen, hazelnoten (kernen, maaltijden en pasta's), pistachenoten, linzen, kikkererwten, superfood-ingrediënten, plantaardige eiwitten en tomatenpuree. We breiden voortdurend ons aanbod van biologische ingrediënten uit die rechtstreeks worden aangeboden door biologische telers en fabrikanten in Turkije, Italië en de EU.
Portfolio (10)
Italië, Castiglione Di Sicilia
La Gelfruit Italia, gelegen aan de voet van de Etna, biedt op de Europese en internationale markt natuurlijke producten die altijd geworteld zijn in een ongerepte omgeving. De buitengewone smaak van de Siciliaanse amandelen, de delicatesse van onze hazelnoten, evenals de onmiskenbare smaak van de Siciliaanse pistachenoten maken elk product van de confectie- en patisserie-industrie bijzonder en...
... deze Etna-stad. Het waren de Arabieren die, door Sicilië van de Byzantijnen te veroveren, de teelt van pistachenoten hebben bevorderd en zich hebben uitgerust voor de teelt, die op het eiland, vooral aan de voet van de Etna, de natuurlijke habitat vond voor een weelderige en bijzondere ontwikkeling. De heer Spitaleri Carmelo is een van de producenten van de pistache van Bronte. Het doel is om onze...
Italië, Caltanissetta
... teruggaat tot 1980, weten we de smaakpapillen te verwennen van degenen die nieuwe smaken willen uitproberen en van degenen die dat niet willen, met ingrediënten en combinaties die een perfecte balans op de tong tot uitdrukking brengen. Voor het maken van ons ijs gebruiken we alleen geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals: verse melk uit Sicilië, verse room, kristalsuiker, pistachenoten en amandelen...
Italië, Milano
... natuurlijke, geroosterde en gepralineerde granen. Sinds 2003, met de aankoop van het HPLC- en microbiologische laboratorium, dat het mogelijk maakt om het kwaliteitsniveau van de grondstoffen en de eindproducten gedurende het gehele productieproces te monitoren, is het eindelijk mogelijk om de klanten de totale veiligheid van de productieketen te garanderen. In 2019 voegde het bedrijf een nieuwe...
Italië, bronte
... kilometers van de zee en dicht bij de natuurlijke schoonheid van het gebied. De grillige zwarte rotsen van de Etna, die verderop plaatsmaken voor een uitgestrekt gebied van pistacheplantages, vormen een ideale achtergrond voor een dorp dat rijk is aan geschiedenis en tradities, geërfd van de verschillende beschavingen die het hebben gedomineerd. Al bekend om zijn talrijke kerken, waaronder de Abdij van S.Maria in de Ducea di Nelson en het Real Collegio Capizzi, dat beroemdheden zoals Benedetto Croce en Luigi Capuana verwelkomde, is Bronte nog bekender geworden door de productie van pistachenoten.
Populaire landen voor deze zoekterm