De voedermeel, een bijproduct van de verwerking van maïs, is een essentieel ingrediënt voor de voedingswaarde van diervoeding. Gezocht om zijn zetmeel...
W: 450 - 500. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse granen, voor deeg met indirecte verwerking of lan...
W: 400 ÷ 420. Meel Type 55 verkregen uit de beste Noord-Amerikaanse tarwe, voor veeleisendere pizzaiolo's. Het is ideaal voor kneden met een tradition...
Ons SUNGRANO tarwemeel staat voor de hoogste kwaliteit en voldoet aan alle Europese normen. In totaal zijn er vier varianten beschikbaar, waarmee tal ...
Voor thuisgebakken producten, het maken van verfijnde taarten in patisserieën en heerlijke desserts in restaurants is goede bloem nodig. Rogge-, tarwe...
zeer fijn meel, smaakontbitterd, glutenvrij, vegan, geproduceerd in Duitsland
Erwtenmeel, smaakontbitterd
Erwtenmeel wordt gemaakt van de gele, gepe...
Met de voortdurende groei van de consumptie van gebak en brood, vinden wij het essentieel om u hoogwaardige T45, T55 en T65 tarwebloem aan te bieden t...
Dit biologische aardamandelmeel kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en de heerlijke, zoet-nootachtige smaak. De aardamandel is een plant die zowel ...
Selectie van meel geproduceerd door Mulino Denti. Meel met verschillende eigenschappen voor verschillende behoeften. Korte deeg, gebak en ontbijt, gro...
De europages app is er!
Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.