...Glutenvrije biscotti met een ambachtelijk deeg op basis van rijstmeel, boekweitmeel, suiker, eieren, boter, honing en pure chocolade stukjes. Klassiek en tegelijkertijd smakelijk dankzij de toevoeging van honing en pure chocolade. Krokant en heerlijk voor ontbijt of als tussendoortje gedurende de dag. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
...Verpakt in tule Ingrediënten: Zacht tarwemeel type '0' – Boter – Rozijnen – Amandelen – Verse eieren (dooiers) – SuikerHoning – Zout – Gist – Aroma's – Vulling met amandelpasta.
Portfolio (8)
Italië, S.spirito Di Bari
...BESCHRIJVING BEVINDINGEN (0) Ingrediënten: VIKKEN (28%) (gedroogde vijgen, rijstmeel) – HONINGSUIKER – AMANDELEN (17%) – SESAM – EIWIT – INULINE – MALTODEXTRINE – SOJAMEEL – MAÏSZETMEEL – AROMA Kan sporen bevatten van: PINDAS – NOTEN – MELK 1 REEP – THT 6 MAANDEN Voedingswaarden per 100g product...
Portfolio (7)
... - Fructose en glucose voor bijen - Overalls en bijenoutfits - Maskers en imkerhandschoenen - Behandelingen tegen varroa - RVS rijpers - Honingextractoren - Potten en containers voor honing - Accessoires - Gereedschap - Nectarplanten - Kweek van koninginnen - Snoepjes Wij zijn hier om je te ondersteunen in elke fase van jouw bijenteeltactiviteit. Of je nu een beginnende imker bent of een...
Portfolio (200)
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play