• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • conserven op azijn

Resultaten voor

Conserven op azijn - Fabrikant Producent - Italië

ItaliëFabrikant/producent
  1. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

    Italië

    Verified by europages badge

    Ons levensverhaal begint eind jaren zestig, toen onze grootouders een klein landbouwbedrijf oprichtten, gespecialiseerd in de teelt van artisjokken. Al tientallen jaren wordt ons belangrijkste product gevormd door de artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben wij besloten ons ook met passie op andere producten toe te leggen: courgettes, aubergines, tomaten, champignons, olijven en andere groenten. Onze conserven vormen de oogst van gepassioneerd werk op de akker, de vaardigheid van boerenhanden die weten hoe zij u de smaak van heerlijke, altijd uiterst verse groenten, die binnen 24 uur na de oogst worden verwerkt, in een potje kunnen bieden.. Tegenwoordig hebben wij het voorrecht om aan belangrijke bedrijven in de sector te leveren en hen uitsluitend van kwaliteitsproducten te voorzien, die kunnen worden genoten dankzij traditionele, van generatie op generatie overgeleverde recepten. Recepten waarin onze liefde voor de akkers en lekker eten voortleeft.

  2. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.