Italië, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE laat de kenmerkende aroma's en geuren van de vrucht op de tong ervaren, die nog meer tot hun recht komen als de likeur koud, maar niet bevroren, wordt geconsumeerd. Zeer gewaardeerd als afsluiting van de maaltijd met een proeverij van pure chocolade, uitstekend als mix voor de bereiding van aperitieven en cocktails.
Portfolio (89)
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Italië, Mugnano Di Napoli
... ambachtelijk vervaardigd en met authentieke, hoogwaardige ingrediënten, komen de halffabricaten in verschillende vormen, maten en gewichten, variërend van gerolde, ampullen-vormige, open of gesloten. De vullingen voor zoete en hartige gerechten brengen de smaken en geuren van Napels terug, zoals ricotta, chocolade, banketbakkersroom, confituren en zure kersen voor de zoetigheden, tot de sterke en...
... zijn er pure koffie of geserveerd in een bloem van pure chocolade, ook met verse room, de uitstekende grote cappuccino, de pure chocolade bereid door Sciascia Caffè, biologische fruitsappen, sinaasappelsap en nog veel meer.
Populaire landen voor deze zoekterm