Italië, Roma
230km
... ongeveer 200 ml). Alle sorbets kunnen worden gebruikt voor de bereiding van IJS: Met een ijsmachine (-25°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Met een nieuwe generatie slushmachine (-12°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Het is mogelijk om een romiger product te verkrijgen door een deel van het water te vervangen door volle houdbare melk. We herinneren u eraan dat in het geval van bereiding met melk, de slushmachine altijd minimaal in de conserveringsmodus (frigobibita) moet blijven staan om verzuring te voorkomen. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
Italië, Monterotondo
244km
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Formello
229km
Gelimont biedt producten en halffabricaten voor de ambachtelijke ijsmaker, alles wat nodig is voor een goed ambachtelijk ijs.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play