• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gluten

Resultaten voor

Gluten

ItaliëBologne en Emilia-RomagnaFabrikant/producent
  1. ITALPAST SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Leider op het gebied van het ontwerp en de bouw van machines, automatische installaties en lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare maaltijden. Uitrollers, vormmachines, raviolimachines, lasagnemachines, nestmachines, installaties voor droge pasta met een productiecapaciteit van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extruders. Linea Multipla, één enkele installatie verkrijgbaar in versies van 150 tot 500 kg/uur.

  2. FELSINEO SPA

    Italië

    Voornaamste Italiaanse producent van IGP gecertificeerde mortadella. Exclusieve productie, van gecertificeerde kwaliteit, van de echte Mortadella, met zorg bereid volgens het traditionele recept uit Bologna - Certificaties VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadella zonder gluten. 1963 Ambachtelijke Mortadella, Beschermde Herkomstbenaming. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile.Wereldwijd geëxporteerd.