Italië, Savignano Sul Panaro
...Biologische koffie, zeer aromatisch, met een uitgesproken zuurheid van vers fruit. Noten van chocolade en citrus.
Portfolio (17)
Italië, Cinto Caomaggiore
... gesneden worden geleverd en kan worden bedrukt met uw merk. Wij produceren beschermende kussens die optimaal zijn om de levensduur te verlengen en de kwaliteit, smaak en textuur van vers fruit te behouden. Onze papieren kussens kunnen worden gebruikt als tussenlagen in de voedselproductie.
Portfolio (9)
Italië, Lucca Sicula
... in de regio. De sinaasappels worden pas geoogst nadat de bestelling is ontvangen, ze worden vers geoogst en rechtstreeks aan huis verzonden, of verkocht in pallets van 1000 kg aan officiële leveranciers in Italië (Rome, Milaan, Novara, Turijn, Bologna) en in Frankrijk en Duitsland.
Portfolio (3)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Augusta
... verwerking tot Ficurinia-producten. De geoogste vijgen van de cactus zijn geselecteerd, rijp, altijd vers en van de hoogste kwaliteit, aangezien geen enkel deel van de oogst bestemd is voor de verse markt. Hieronder vindt u een niet-uitputtende lijst van onze producten die mogelijk uw interesse hebben: Cactusvijgconcentraat Biologisch cactusvijgconcentraat BIO Cactusvijgpuree BIO, diepgevroren in vlokken Diepgevroren cactusvijgpuree in vlokken, klaar voor gebruik (met concentraat en natuurlijk verdikkingsmiddel) Biologische cactusvijgzaadolie, koudgeperst voor voedsel- en cosmetisch gebruik.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Amelia
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
Wij zijn een sociale landbouwonderneming die aromatische kruiden produceert in omschakeling naar biologisch. De oogst en verzending vinden plaats binnen 36 uur, in kisten voor vers of zakken voor droog. We verbouwen op gronden in Costa di Mezzate (Bg), 3 hectare aan kruiden zoals: bieslook, munt, marjolein, salie, rozemarijn, salie, oregano, tijm. Zowel vers met de mogelijkheid om geleverd te...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play