...De machine die je in staat stelt om je aanbod uit te breiden en te completeren met een praktisch onbeperkte variëteit aan bevroren dranken. Je kunt cocktails en shakes serveren met alleen je verbeelding als grens, snel en eenvoudig.
L'Antica Compagnia Siciliana, een dynamische voedingsindustrie, gevestigd aan de voet van de Etna, is ontstaan uit de intuïtie en de wil van een groep Siciliaanse ondernemers die actief zijn in de patisserie, gastronomie, fastfood en dieetvoeding. Zij hebben de liefde voor hun geboorteland gecombineerd met een duidelijke en moderne ondernemersvisie. Een concreet project dat voortkomt uit een idee ...
Ferretti dessert is het resultaat van de lange en rijke ervaring van Sandro Ferretti in ijs en bevroren patisserie. Zijn droom is altijd geweest om patissier te worden. In 2006 trad hij toe tot de Academie van Italiaanse Meesterbanketbakkers (AMPI) en werd hij Meesterbanketbakker. Zijn passie voor zijn werk leidde hem in 2011 tot het oprichten van zijn eigen bedrijf in de sector van kleine...
... uitgerust met dubbele interne temperatuur, beschikken we ook over voertuigen met een isotermische carrosserie en voorzien van eutectische platen, geschikt voor de distributie van ijs en ijslolly's, diepvriesgroenten, diepvriesvlees, diepvriespatisserie, diepvriesbroodjes en diepvriesmaaltijden. Ons bedrijf biedt naast transport- en verzenddiensten ook opslag- en logistieke diensten aan, met de bedoeling de distributie van goederen optimaal te beheren en aan elke behoefte van de klant te voldoen.