...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
...Portasigari voor 3 sigaren in leer, geschikt voor ammezzati sigaren, zoals "mezzo toscano" of sommige soorten Cubaanse sigaren met een diameter tot 2 cm en een hoogte tot 10 cm. Gemaakt van natuurlijk kalfsleer van 2,0 mm dik, heeft het een stevige consistentie en vervormt het niet.
De leren portasigari kan gepersonaliseerd worden met initialen, namen, data, zinnen, dedikaties, of met een decoratie gekozen uit onze voorstellen of op uw ontwerp.
Afmetingen: breedte 6,5 cm – hoogte 10 cm – dikte 2,5 cm
Binnenkant: ruimte voor sigaren tot 2 cm diameter x 3 plaatsen...
...Agriturismo met drie appartementen van verschillende afmetingen met panoramisch uitzicht op de Val d'Orcia en directe verkoop van extra vierge olijfolie die rechtstreeks door het landbouwbedrijf wordt geproduceerd (uitstekende olijfolie van superieure kwaliteit ingeschreven bij het Consorzio IGP Toscano)...
...die op het zuiden en westen zijn gericht, liggen op eocene grond die afkomstig is van pietraserena, galestro en kalksteen. De kelder herbergt vaten van 25 hectoliter van Franse eik, vaten van 39 hectoliter van Slavonische eik en veertien barriques van verschillende houtsoorten die alleen voor de Rosso Toscano worden gebruikt. De rijping in eik voor de Brunello bedraagt drie jaar, gevolgd door een veroudering van zes maanden in de fles. De wijnen zijn van traditionele stijl.
... personalisatie van accessoires (logo-ontwikkeling), Made in Italy productie. Gelegen in het hart van een van de belangrijkste Italiaanse leergebieden - Solofra - heeft Luxury & Leather een concurrentievoordeel op de markt: de leerlooierij, waar u een uitgebreid assortiment leer vindt, zorgvuldig bewerkt door bekwame Italiaanse ambachtslieden. Hoofd diensten: selectie van de beste grondstoffen (schapen, geit, koe en kalf), op maat gemaakte embossing, printing en laser sneden, plantaardig looien, selectie van bont (merino, merinillo, toscano)...
De Coöperatieve Cantina produceert al 50 jaar wijnen, zowel witte als rode, met de Bianco di Pitigliano Doc als bijzonder belangrijk. Frantoio produceert extra vierge olijfolie OLIO TOSCANO IGT. Onze wijnen zijn opgenomen in de beste Italiaanse wijngidsen, van Luca Maroni tot Gambero Rosso, en we zijn meerdere keren onderscheiden op verschillende gelegenheden: in 2006 ontvingen we zelfs de Best...