Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...BASISPRODUCTEN: Inzolia wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 12,8 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel. BASISPRODUCTEN: Nero D'Avola wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 14,2 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel.
Portfolio (6)
...Wijnen in glazen flessen van 0,75 lt. Verpakkingen van 6 flessen. WITTE INZOLIA MET AMANDEL. Ingrediënten: Wijn, suiker, natuurlijk amandelaroma (2,5%). Sensorisch aspect: Transparante wijn met een strogele kleur. Heeft een zoete, fruitige smaak met tonen van witte bes, met een sterke geur en smaak van bittere amandel. NERO D'AVOLA MET AMANDEL. Ingrediënten: Wijn, suiker, natuurlijk...