...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende categorieën voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Pistache-aroma wordt vaak gebruikt om desserts, gebak en ijs te aromatiseren. Met zijn zowel genereuze als subtiele en heerlijke tonen brengt het warmte en comfort.
Portfolio (86)
Italië, Palagianello
...Voor verwachtingen die voldoen aan de behoeften van de Gastronomie, gericht op Banketbakkerij, IJs, Bakkerij, Chocolade, geïnspireerd door knowhow voor internationale ontwikkeling. Er zijn meer dan 100 variëteiten van vanillebomen, maar slechts 3 grote geven aromatische peulen. Pompona: minder dan 1% van de wereldproductie, hun aroma's zijn niet erg populair voor voedseltoepassingen. Aanwezig in...
Portfolio (9)
Verenigd Koninkrijk, Petersfield
...Madagascar Bourbon Vanille-extract met een Kenmerkende Pure Bloemige Aroma Met een exotische geur recht uit de fles, geeft ons extract een heerlijke zachte vanillesmaak en -aroma zodra het wordt toegevoegd aan ijs, taarten, koekjes, enz. Vanille-extract wordt nu veel gebruikt als smaakstof in zoete voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten om de belangrijkste smaak en aroma te...
Portfolio (2)