Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, pure chocolade 66% (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 12,71% hazelnoot, basterdsuiker, poedersuiker, 6,35% feuilletine (bloem, suiker, plantaardige vetten, koolzaadolie, antioxidant: magere melkpoeder, geconcentreerde boter, vanille-aroma, zout, emulgator: lecithine van koolzaad, gerstemoutextract, kleurstof: paprikapoederextract), boter, ei, bakpoeder. Voedingswaarden per 100g: Energie 1933Kj, 462Kcal, vetten 25g, waarvan verzadigde vetzuren 12g, koolhydraten 52g, waarvan suiker 31g, eiwitten 7,3g, zout 0,18g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten Hazelnoten 49,44%, suiker, feuilletine 6,10% (tarwemeel, melkproteïne, zout, gerstmeel en mout, bakpoeder, E500ii), melkchocolade (magere cacaopoeder, magere melkpoeder, emulgator: sojalecithine). Referentie:NUTLTFEU...
Portfolio (97)