...Beschrijving
De zonnebloem, net als de phacelia, mosterd of boekweit, is een groenbemester die in het voorjaar wordt gezaaid om in de herfst te worden gemaaid.
Deze zeer nectar rijke plant versterkt de vruchtbaarheid van de grond voor een betere opbrengst van de volgende teelt.
Verpakking: 500 g, 1 kg, 5 kg, 10 kg
GEWICHT:ND
AFMETINGEN:ND
GEWICHT:500 g, 1 kg, 10 kg, 5 kg...
... aan retailketens worden geleverd en hoog gewaardeerd worden door klanten.
Geroosterde boekweitgrutten zijn een natuurlijk product dat verkregen wordt uit boekweit. Het bevat veel vezels en B-vitamines. Dankzij zijn eigenschappen heeft boekweitgrutten een significante invloed op ons immuunsysteem en zenuwstelsel.
Onze aanbieding omvat ook: 1. Witte kidneybonen (boterbonen) 2. Gepelde erwthelften...
...Groene boekweitmeel is een waardevol dieetproduct dat niet is onderworpen aan warmtebehandeling en daardoor alle waardevolle eigenschappen van boekweit behoudt. Het heeft een hoge voedingswaarde, wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen en heeft een aangename smaak. Het kan worden gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken, crackers, noedels, dumplings en vele andere gerechten te bereiden.
Gewicht: 500 g...
...geroosterde soja, geroosterde maïs, geroosterde boekweit, vervangingsrijst, kleine rode bonen, naakte groene mungbonen:
Vochtigheid: 13% max
Verontreiniging: 0,1% max
Onvolmaakt: 3% max
Verpakking: 25/50 kg per pp zak...
...De groene boekweitgrutten van Dr. Naturi ondergaan geen hittebehandeling, wat betekent dat ze alle voedingsstoffen behouden. Groeneboekweit bevat 18 aminozuren, waaronder alle essentiële.
Groeneboekweit bevat B-vitamines: B1, B2, PP, B5, B6, B9; macro- en micro-elementen: kalium, fosfor, magnesium, calcium, ijzer, zink, mangaan, koper, natrium, selenium. Groeneboekweit bevat quercetine en de...
... wordt uitsluitend geproduceerd uit natuurlijk gedroogde grondstoffen; onze technologen selecteren zorgvuldig grondstoffen zonder gluten granen. We kunnen ook glutenvrije gebroken groeneboekweit aanbieden.
...pastamakers, horeca en bakkerijen – elke klant wordt op een korte, oplossingsgerichte manier bediend.
Naast conventionele producten worden ook producten in biologische kwaliteit geproduceerd. Uitgelezen en hoogwaardige grondstoffen van ecologische oorsprong worden in aparte productielijnen verwerkt tot de beste biologische producten.
Klimaatneutrale productie, gecertificeerde groene stroom, regionale...
... vermijden, aangezien onze producten zijn gemaakt van 100% meel zonder onnodige toevoegingen.
We zijn vooral bekend om onze pasta's van peulvruchten (rode linzen, kikkererwten, groene erwten, zwarte bonen) en ook om andere gezonde meelsoorten (spelt, boekweit, kamut, carob). Natuurlijk maken we ze ook van durumtarwe.