... de oude familie herinnert.
Organoleptische Kenmerken:
- Fruit is in zijn rijpe vorm.
- Olijven geoogst tussen eind november en eind december.
- Rijke fenolinhoud, met 300 polyfenolen per 20gr product.
- Gefilterd op een maximaal niveau, zonder afvalresten (schuim of gossypol).
Wat te Verwachten van deze Categorie:
- Transparante, gewichtloze olie-textuur;
- Zachte smaak met een fijn aromatisch profiel;
- Hoofdaroma van vers gemaaid gras;
- Gemiddelde tot lage intensiteiten van bitters en specerijen;
- Ideaal voor dagelijks gebruik. Giet het zonder angst in je koken en dagelijkse gerechten.
Wij zijn een klein familiebedrijf, dat al vele jaren onze eigen Koroneiki olijfvariëteit cultiveert, met bomen van 10 tot 100 jaar oud. We hebben de mogelijkheid om alle fasen van de productie te controleren, van het ploegen en oogsten tot de verwerking en verpakking. Het oogstenvan de Koroneiki-olijven gebeurt op traditionele wijze, met rennen, zeilen, slaan, snoeien en dezelfde dag of de volgende dag de vruchten naar de olijfmolen verzenden.