Spanje, Olba (teruel)
...Dit innovatieve product combineert twee producten van de beste kwaliteit: de Siberische kaviaar en de zwarte truffel uit Teruel. Deze kaviaar wordt verkregen uit Siberische steur die in Europa en op het Iberisch Schiereiland wordt gekweekt, en behandeld met geavanceerdere technieken om het ideale moment voor de extractie te detecteren.
Portfolio (25)
Nederland, Breda
...De Beluga kaviaar is voornamelijk afkomstig uit de Kaspische Zee. Deze soort wordt gekweekt in bassins aan de Kaspische Zee. Dit is de grootste vis in zijn soort en ‘s werelds bekendste kaviaarsoort. Deze wordt gekenmerkt door een zilte, nootachtige smaak met een lichtelijk scherpe vleug. De Beluga bestaat uit mooie, grote eieren die donker van kleur zijn.
Portfolio (8)
Zweden, Göteborg
...Een crossover hybride kaviaar. Een mix van twee verschillende steuren produceert een hoogwaardig kaviaar. Arcipenser Schrenkii & Huso Dauricus Gekweekt volgens regels en wetgeving, inclusief CITES. Een fantastisch kaviaar met...
Portfolio (1)
Italië, Roma
...Amur steur kaviaar (Acipenser schrenckii), met succes en op een duurzame manier gekweekt in wat waarschijnlijk de meest moderne aquacultuurboerderij ter wereld is in China. Voor de verwijdering van de kaviaar is de rijpheid van de steuren minimaal 12 jaar of ouder. Perle van semi-vast tot compact met een korrelgrootte van 3,1 tot 3,3 mm, zelfs groter. Kleurenpalet van glanzend bruin tot goudgeel...
Portfolio (9)
Oekraïne, Kharkiv
... kaviaar te produceren. De ongelooflijke eitjes bevatten geen van de zeenoten en/of visachtige smaken die soms mensen afschrikken van kaviaar en andere visroes. In plaats daarvan is de smaak van escargot kaviaar een frisse combinatie van aarde, bossen en mosachtige noten die echt kan "poppen" op rundvlees-, varkensvlees-, groente- en zoetwatervisschotels, zowel in smaak als in esthetiek. Ingrediënten: slakkenkaviaar, zout Verpakking: glas Gewicht: 90 g Houdbaarheid: 6 maanden...
Portfolio (5)
Verenigd Koninkrijk, Swadlincote
De Black Caviar Club is opgericht om unieke ervaringen te bieden aan mensen met verfijnde smaken; en - naast het ontwerpen en beheren van evenementen die lang in het geheugen blijven hangen. Het hoofdkantoor van de Black Caviar Club is gevestigd in Londen. We verkopen premium kwaliteit kaviaar op basis van klantvraag en behoeften. Ons product is beschikbaar onder het merk Black Caviar Club en als ...
Portfolio (3)
...Onze premium producten worden gekweekt door kleine lokale producenten, wat zorgt voor stabiele werkgelegenheid en economische ontwikkeling in verschillende Bulgaarse gemeenschappen. Neem contact met ons op!
Portfolio (15)
België, Wommelgem
... Sturgeon Farming Base Onze producten zijn voornamelijk gekweekt in de Sichuan RunzhaoFisheryfarming Base in China. Runzhao werd opgericht in 2006 en is gelegen in Chengdu, Sichuan, ook wel het "Land van Overvloed" genoemd. Naast een locatie in Sichuan heeft het consecutief geïnvesteerd in de bouw van meer dan tien grootschalige kweekbases in de provincies Chongqing en Gansu. Het belangrijkste product...
Frankrijk, Neuvic
Domaine HUSO is gespecialiseerd in de productie van kaviaar en beslaat 19 hectare aan de samenvloeiing van de Isle en de Vern. De steuren worden gekweekt in een van de vier vijvers van het domein. Ze worden grootgebracht vanaf hun geboorte tot het moment waarop hun eieren kunnen worden geoogst. De kwaliteit van het water, het voedsel en de zorg voor de vissen bepalen de levenskwaliteit van de steuren en hun eieren. De extractie van de eieren en de productie van de kaviaar vinden ter plaatse plaats op het domein HUSO.
Duitsland, Berlin
... kaviaarsortiment afkomstig is, wordt duurzaam gekweekt in aquacultuur. De gewonnen kaviaar wordt vers geleverd in grote kaviaarverpakkingen in de originele verpakking op de snelst mogelijke manier naar Duitsland. Hier is de uiteindelijke selectie, speciaal voor Gold Delicatessen Kaviaar, waardoor we een consistent hoge kwaliteit van alle variëteiten kunnen waarborgen." "Ons hart klopt voor dit unieke natuurlijke product en voedt onze toewijding aan fijnproevers om het vertrouwen dat in ons is gesteld, dag na dag te bevestigen."...