• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • eenden

Resultaten voor

Eenden

FrankrijkToulouse en Midi-Pyreneeën
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.

  2. LA FERME DU ROC

    Frankrijk

    Het bedrijf LA FERME DU ROC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren geconserveerde voedingsmiddelen, en eenden. Het is gevestigd in Cambiac, Frankrijk.

  3. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Frankrijk

    Het bedrijf CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, en Eend - vers. Het is gevestigd in Montauban, Frankrijk.

  4. FERME CARLES

    Frankrijk

  5. FERME DE GREZELADE

    Frankrijk

    La Ferme de Grezelade is gelegen in een regio die bekend staat vanwege haar culinaire traditie: Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. De onderneming produceert verse producten en eigen conserven. Het assortiment omvat foie gras ('bloc de foie gras', hele foie gras van eend en halfgare foie gras), eendenfilets, gekonfijte eend en kant-en-klare gerechten. Verder verkoopt de onderneming ook voorgerechten zoals rillettes van eend en paté op basis van foie gras, maar ook specialiteiten zoals gekonfijte eend met sinaasappel en cassoulet uit Lanzac. La Ferme de Grezelade biedt ook een uitgebreid assortiment koffertjes met streekproducten. De producten zijn te verkrijgen in de eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Er is een seminarruimte en een restaurantzaal in de aanbouw voor 2016.