...-chemische analyses
Op Tarwe
Maling Buhler, specifieke gewichten, vochtigheid, eiwitten, detectie van mycotoxines, enz.
Op Meel
Alveograaf van Chopin, Hagberg-valindex, farinograaf, asgehalte, beschadigde zetmelen, enz.
Diensten van de proefbakkerij
Bakken controles (CNERMA- en BIPEA-methoden)
Controle van de consistentie en kwaliteit van de producten.
Opleidingscentrum: (erkend opleidingscentrum door het Franse ministerie van Economie, Industrie en Werkgelegenheid)
Opleiding in goede bakpraktijken en het gebruik van MILLBÄKER-producten.
...De Natuur is een pasta gemaakt van zacht tarwe met T45-meel, het puurste meel. De schelpachtige vorm doet denken aan traditionele pasta, perfect om romige en verrukkelijke sauzen vast te houden.
Netto gewicht: 400g...
...Afkomstig uit een regionale ecologische teelt, wordt onze hennepmeel koud ontvet door ons en vervolgens gemalen door onze molenaar. Ons meel met notensmaken verrijkt en verfraait al uw zoete en hartige bereidingen! Rijk aan complete eiwitten (meer dan vlees!) en oplosbare en onoplosbare vezels, is het ook een bron van Omega 3-6-9!
Gebruikstips: Rauw of gemengd 5 tot 30% met andere meelsoorten...
Gelegen in het Maison Diocésaine de Dijon aan de 9 bis Boulevard Voltaire, opent de Boutique Ciel et Terre zijn deuren in maart 2021 om religieuze boeken, producten uit monastieke tradities en religieuze voorwerpen aan de inwoners van Dijon en hun buren aan te bieden. We werken samen met kloosters en abdijen uit heel Frankrijk. Vandaag de dag collaboreren we met bijna 40 verschillende religieuze i...
...Beheersing van de voedselveiligheid van uw verpakkingen en het beheersen van uw elektrostatische risico's.
Onze op maat gemaakte big bags zijn aangepast aan uw toepassing en aan uw voedingsmiddelen: poeder, graan,
droog product, graan, meel, suiker, koekjes, rijst, zetmeel, chocolade, koffie, thee, culinaire hulp, snoepgoed...
... generaties neodymium-ijzer-bor (ook wel 'zeldzame aardmetalen' magneten genoemd), is bedoeld om zeer kleine ferromagnetische deeltjes te verwijderen, inclusief ijzeroxiden, en slijpsel van INOX 304, 304 L en 316 L. Producten zoals suikers, meel... die onderhevig zijn aan maalbewerkingen, worden besmet door slijtage van productiehulpmiddelen (scherven van ballen of hamers van molens). Uw producten vereisen opeenvolgende fasen van opslag, ontladen, en handling over kilometers van metalen leidingen die aan slijtage onderhevig zijn.
...Verpakt in een transparante biologisch afbreekbare zak. Samenstelling: natriumbicarbonaat, meel, geur uit Grasse zonder CMR of ftalaten. 100% biologisch afbreekbaar. Kan imperfecties hebben: witheid, microgaatjes, enz. Het blijft was. Levertijd: 5-10 werkdagen + verzending. Liefdesdrank: Topnoot: Kokosnoot, Marine Hartnoot: Tiaré, Ylang Basisnoot: Vanille Als een vlinder: Topnoot: Sinaasappel...
... gepolijste vork en een roestvrijstalen behuizing met TriClamp of met een aluminium behuizing en een gecoate vork. Onderhoudsvrij apparaat voor typische toepassingen zoals granen, meel, cacao, suiker, diervoeding, poederpigmenten, kalk.
Min. productdichtheid: 10 g/l (8 g/l op aanvraag)...
...De macarons zijn ontstaan in de Arabische landen toen Europeanen begonnen te navigeren ver van hun land.
In de Middeleeuwen verwees de term "macaron" naar twee verschillende producten: de cake, maar ook een soep met meel die gegeten werd met geraspte kaas, kaneel en saffraan, en die vanaf de 17e eeuw "macaroni" werd genoemd.
De macaron verscheen in Europa in de Middeleeuwen, eerst in Italië...
...gaat Auguste BLOCH een ongekende voedingsaanpak aan en sluit zich aan bij het Nutriscore. De volledige lijn van chapelure is trouwens geclassificeerd met een A, Auguste Bloch zorgt ervoor dat hij voldoet aan:
- de juiste hoeveelheid zout < 1%
- het gebruik van koolzaad- of zonnebloemolie
- de afwezigheid van additieven en conserveermiddelen
- een korte keten voor zijn meel en het niet gebruiken...
... 2015. Het heeft een opslagcapaciteit voor tarwe van 11.500 ton en een productiecapaciteit van 450 ton per dag. Deze nieuwe fabriek profiteert van een zeer innovatieve totale automatisering die het mogelijk maakt om meel van optimale kwaliteit aan alle klanten te bieden.
Het bedrijf GINDRO SA is gevestigd in Montbovon. GINDRO S.A is voornamelijk gespecialiseerd in de fabricage van luchtleidingen. Haar producten zijn praktisch toepasbaar in alle industriële sectoren, omdat ze lucht met stof, meel of andere voedingsmiddelen, papier, katoen en olie dampen kunnen transporteren. Ze werkt samen met de sectoren van de agrovoeding, de auto-industrie, de farmacie, papier en karton en de nucleaire industrie.
... die je wilt, wij maken een op maat gemaakte geschenkdoos! - Daarnaast vind je alle ingrediënten, eetbare decoraties en delicatessenproducten om de heerlijke Bredele te maken: honing, jam, meel, specerijen, bakhulp, fondant, marsepein, eetbare decoratie, ongezuurde vellen... - En natuurlijk al het materiaal voor je Bredele: meer dan 500 modellen uitsteekvormpjes, een complete reeks bakvormen, platen, frames, ringen en keukengerei voor de dagelijkse patisserie. - Maar ook: aardewerken vormen uit Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terrines...), een selectie van receptenboeken uit de Elzas, enz.
...CMI - Constructie Mechanica van Irance staat klaar voor de agrovoedingssector en de industrie. Als specialisten in de ketelbouw en industriële onderhoud, neemt CMI de studie van uw project, de fabricage en de installatie van uw apparatuur voor zijn rekening. CMI biedt de levering en installatie aan: - van graansilo's (meel, meststoffen, molens, drogers, diervoeder); - van ketelbouwmateriaal (staal, RVS, aluminium); - van apparatuur bestemd voor de voedings-, chemische en aanverwante industrieën; - van specifieke apparatuur voor recycling en valorisatie.
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...