... vleesproducten voor de voedingsindustrie van kant-en-klaar maaltijden, conservenen gedroogde producten. We hebben twee productielocaties: één voor de productie van rauwe producten en één voor de productie van gekookte en bewerkte producten. Deze faciliteiten stellen ons in staat om jaarlijks 6500 ton eindproducten te produceren, met een omzet van ongeveer 21 miljoen euro.
... uit naarmate de consumptievoorkeuren per land veranderen, in combinatie met kwaliteitslabels. Onze inzet is om deze gastronomische producten toegankelijk te maken en u in staat te stellen om steeds creatiever en origineler te zijn in uw assortimenten en bij het doen van uw aankopen, met als doel u op maat gemaakte aanbiedingen te doen die nog niet internationaal zijn gedistribueerd. VDC staat voor de afkorting van de naam "Vie de Château", die tot doel heeft u een unieke ervaring te bieden om de Franse levenskunst opnieuw te omarmen.
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs.
Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...