Frankrijk, Marseille
...Bent u een voedingsprofessional en spreekt de gebroken Provençaalse picholine-olijf in een emmer van 1,5 kg u aan? De gebroken Provençaalse picholine-olijf is perfect voor bij de borrel. De gebroken Provençaalse picholine-olijf wordt gekweekt, bereid en gekruid in Marokko. Ingrediënten Olijven Water Zout Kruiden E330 CROC'ELLA, uw importeur van olijven, antipasti, gedroogd fruit (gepeld...
Portfolio (145)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Olijven waarvan het vruchtvlees is geplet en bestrooid met kleine stukjes knoflook en Provençaalse kruiden: een verrassend zachte mix, die door iedereen gewaardeerd wordt! Dit recept voor gebroken olijven is ontworpen om de zon en de geuren van de witte Middellandse Zee in elk huis te brengen. Net als alle BHS OLIVES-producten zijn de knoflookolijven smaakvol en voedingskundig interessant. De...
Portfolio (61)
Frankrijk, Caumont Sur Durance
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van Olijfolie met Provençaalse Kruiden. Ingrediënten: extra vierge olijfolie (herkomst EU) van hoge kwaliteit, verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische processen 98%, Provençaalse kruiden 2%.
Portfolio (142)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Frankrijk, Mougins
Groothandel in Provençaalse specialiteiten sinds 25 jaar. Conserven en bakjes voor detailhandel. Gemaakt in de Provence, zonder conserveermiddelen. Zwarte tapenade, Groene tapenade met basilicum, Auberginekaviaar, Artisjokdelicatesse, Anchoïade, Basilicum-pesto uit de Provence, Delicatesse van gedroogde tomaten, Sardinade met gekonfijte citroenen, Thoionade met gedroogde tomaten, Gedroogde...
Portfolio (10)
Frankrijk, Tarascon
Opgericht in 1920, heeft het bedrijf Jean Martin altijd de Provençaalse keuken in het zonnetje gezet, door op harmonieuze wijze groenten uit het zuiden en olijven uit de Vallée des Baux de Provence te combineren. Rijst van aubergine, ratatouille, tapenade... en andere grote klassiekers worden bereid met respect voor de traditionele recepten, met de constante zorg om eenvoudige, originele en verfijnde bereidingen te creëren, die altijd zeer snel te bereiden zijn.
Frankrijk, Sarcelles
...paprika, tomaat. Indiase, Provençaalse, oosterse knoflookaperitief. Delicatessen van artisjokken, paprika's, tomaten. De toepassingen zijn veelzijdig en openen de geheime deur naar een culinaire creativiteit vol zuidelijke briesjes. Even origineel en heerlijk verrassend, vernieuwt de knoflookaperitief de formule.
Frankrijk, Oraison
...Marion Chocolatier en F. Marion Confiseur.France Marion werkt ook voor industriële klanten en merkproducten. Hiervoor beschikt het over een sterk gemoderniseerde productie-installatie en een competente en gemotiveerde staf. Hier biedt het u zijn beste producten aan: gegoten chocolade (bûchettes, bouchées en ammonieten), turbined chocolade (olijven en calades), fruitpasta's.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play