... met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g
Sinds 1885 de geheimen van een eeuwige jeugd! De Crème de Marrons de l’Ardèche is een recept dat in 1885 door Clément Faugier in Privas is gecreëerd. Dit recept is sinds de oorsprong onveranderd gebleven en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten: kastanjes, suiker, stukjes geglaceerde kastanjes, water, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma
Bereid met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g
Code: 561
Netto Gewicht (g): 340
Bruto Gewicht (g): 400
Prijs excl. BTW: 2.55
Prijs incl. BTW: 2.69...
... gebruik, ons assortiment vacuüm gekookte kastanjes voldoet aan de verwachtingen van de meest verfijnde smaken.
CONCEPT FRUITS biedt u gekookte en gepelde kastanjes voor een traditionele en genereuze keuken. Zacht en rijk van smaak, het enige wat u hoeft te doen is ze op te warmen om de smaken te versterken.