• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • hotel met restaurant

Resultaten voor

Hotel met restaurant

FrankrijkPoitiers en Poitou-CharentesFabrikant/producent
  1. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    LES BIERES DE MONTMORILLON is een brouwerij die sinds 1843 gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van bieren, limonades en cola. Onze producten zijn biologisch en 100% Made in France. Ze onderscheiden zich door onze vakkennis en de kwaliteit van de geselecteerd ingrediënten. Wij bieden een permanente reeks bieren aan: - Lager, - Wit, - Bruin, - Amber, - IPA. Maar tevens seizoensbieren: - Kerstbier, - Lentebier, - Zomerbier. Evenals eenmalig gebrouwen bieren. Onze producten worden in Frankrijk en het buitenland verkocht in cafés, hotels en restaurants evenals in delicatessenwinkels, slijterijen en supermarkten. Wij kunnen tevens dranken op maat vervaardigen. Onze dranken worden geproduceerd volgens een duurzame aanpak met respect voor het milieu. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink met mate.

  2. SPIRIT EXPERT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Ti'Bio Les Arrangés is het boeiende verhaal van Marie-Irène CÉLÉRINE, een gulle Mauritiaanse die bekendstaat om haar zonnige keuken, rijk aan specerijen en exotisch fruit. Haar gerechten, die vaak centraal staan tijdens gezellige familiebijeenkomsten, getuigen van haar passie voor authentieke smaken. Een van de schatten van haar keuken is gemacereerde rum, een kostbare erfenis die is doorgegeven aan haar kleinzoon, Xavier Ricci. Xavier, een ware meester-ambachtsman, verenigt op meesterlijke wijze familietraditie met een onwrikbare precisie in de selectie van grondstoffen. Bij Ti 'Bio wordt elk fruit, zorgvuldig gekozen om zijn biologische kwaliteit en smaak, getransformeerd in een rijke, pure essentie dankzij een gecontroleerde maceratie die de aroma's vergroot. Het resultaat? Gemacereerde rum die niet alleen 100% biologisch is, maar ook doordrenkt met de ware geest van het terroir. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn absolute toewijding aan vakmanschap: geen machines, geen uitbesteding, alleen de deskundige handen van Xavier, die ervoor zorgt dat elke fles perfect is vanaf het moment dat hij de ingrediënten ontvangt tot het moment dat hij ze bottelt. Deze toewijding strekt zich ook uit tot duurzame ontwikkeling, met grondstoffen die afkomstig zijn van biologische landbouw en eerlijke handel. Na de verkoop van Ti 'Bio in 2024 is het Jean Yves Etevenard die het avontuur voortzet met al zijn expertise als voormalig wijnmaker.

Filters

Resultaten voor

Hotel met restaurant

Aantal resultaten

2 Bedrijven