Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (26)
Frankrijk, Mulhouse
...De 80 ml glazen Tabasco-fles is perfect voor het behouden van alle aroma's van deze heerlijke pittige saus. Andere flessen, in andere vormen en maten, zijn ook beschikbaar! Volume: 80 ml Hoogte: 170 mm Draaidop: Speciale dop Kleur: Transparant Vorm: Rond Commerciële naam: 80 ml Tabasco-fles...
Portfolio (98)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Met onze cracOmalt chili & kastanje, gaat het heet worden! Dit explosieve recept op basis van pulp van chili's uit een lokale ambachtelijke tabasco-saus en kastanjemeel uit de Ardèche biedt een mooie balans tussen zoetheid en pittigheid. De zorgvuldig geselecteerde verschillende soorten meel (kastanje, kikkererwten, hazelnootpulp) onthullen geleidelijk de kracht van de tabasco-chili uit de...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
Portfolio (28)
Frankrijk, BRIE
...Voor een vereenvoudigd werk in de keuken. DLUO techniek 12 maanden Verpakking per eenheid Palettisering 120 emmers per pallet Bewaring Ambiant De oosterse saus van Soréal biedt een perfecte balans tussen pittige en gekruide smaken. De oosterse saus, een concentratie van culinaire traditie Er bestaat geen traditionele of gebruikelijke recept voor oosterse saus. Het aanbieden van een...
Portfolio (10)
Frankrijk, Grigny
...Deze heerlijke saus is rijk aan gemalen zwarte peper met een pittige smaak. Een zeer fijne aromatische peper is geselecteerd om deze saus te maken. Het zal perfect passen bij uw vleesgerechten. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Malataverne
...Geschiedenis, oorsprong en ontdekking van ansjovis in de gastronomie De Romeinen zijn waarschijnlijk de eerste bekende volkeren die ansjovis in hun culinaire bereidingen introduceerden met hun beroemde saus "garum". Deze bestaat uit ansjovis gekookt in pekel, geserveerd met azijn en gehakte peterselie. Dit recept lijkt sterk op de Britse ansjovissaus die we vandaag de dag kennen. Ansjovis deed...
Portfolio (188)
Frankrijk, Wissous
...Pittige Haringfilets Ref: SAL055 Inhoud: 200 g...
Portfolio (186)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Geplette groene olijven met pittige saus en specerijen, waardoor ze aangenaam en pittig zijn. Verschillende productgroottes: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Guenange
...Een zoet-zure saus geïnspireerd op de Indiase keuken, prachtig vervaardigd door het merk Encona. Als liefhebbers van pittige/zoete smaken zijn we betoverd door deze zachte en smaakvolle Creoolse saus die perfect past bij gerechten op basis van rijst, gevogelte en groenten. De balans tussen mango pulp, passievrucht en Habanero-peper is perfect beheerst! Ingrediënten: Water, mangopuree, suikersiroop, pepersaus (Habanero, water, zout, azijnzuur), geconcentreerd sap van passievrucht, maïszetmeel, zout, aroma. Gemaakt in Engeland 142 ml 3.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Frankrijk, Mietesheim
...De mierikswortelsaus is een kant-en-klare saus die bedoeld is om verwarmd te worden. Het geeft een aangename pittige en peperige smaak aan al uw bereidingen met vlees, vis of zelfs groenten. Rijk aan vitamine C, wordt de mierikswortel bereid uit een Franse wortel die in de Elzas wordt geteeld en handmatig wordt geschild. Ingrediënten: Water, mierikswortelwortels, zonnebloemolie, melk, azijn, tarwevezel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (80)
Populaire landen voor deze zoekterm