...Provençaalse specialiteit! Ontdek deze heerlijke geroosterde amandelen, vervolgens omhuld met nougatcrème, melk- en wittechocolade. Een originele en smakelijke lekkernij, vervaardigd door uw ambachtelijke nougatmaker in Montélimar.
Referentie:704001
GEWICHT (in KG):0.18
Verpakking:8
BTW:20.0%...
...Volkoren granen
Rijk aan vezels
Langzaam gebakken in de oven
Krokant en smakelijk
Wittechocolade
Zwarte bessen en gedroogde bosbessen, geen vruchten in poedervorm.
Korte ingrediëntenlijst
Gebruik
In een kom met melk gieten of naar wens bestrooien (yoghurt, compote, dessert).
Ingrediënten
Ingrediënten: Havervlokken*, ongeraffineerde blonde rietsuiker*, wittechocolade* 6% (cacaoboter...
... vindt zijn oorsprong in de Nestlé-fabrieken in Zwitserland. In de jaren dertig wilde het bedrijf een overschot aan cacaoboter, dat werd gebruikt voor de productie van traditionele chocolade, verkopen in plaats van het te verspillen. Wittechocolade kan dan puur worden geconsumeerd in tabletvorm, als chocoladpoeder of worden gebruikt in de patisserie. De voordelen van wittechocoladeWittechocolade wordt vaak geassocieerd met een klein, nostalgisch genot dat vol suiker zit. Toch kan wittechocolade, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ook voordelen bieden.
...Met zijn heerlijke chocoladengeur is het gemakkelijk te verwerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk aan elkaar plakken zonder toevoegingen.
Ingrediënten: suiker; glucosestroop; pure wittechocolade 34% (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, WEIPOEDER, MAGERE MELKPOEDER, emulgator E322, vanilline-aroma); cacaoboter; zetmeel; water; emulgatoren E422, E415; kleurstof E171; conserveermiddel E202...
...Met zijn romige en zoete smaak zal deze wittechocolade macaron met een aangename en verrukkelijke smaak uw smaakpapillen verwennen.
Gewicht van de macaron: tussen 16 en 18g.
Allergenen en intoleranties: Noten, ei, lactose, kan sporen van soja bevatten. Glutenvrij product.
...Wij breiden regelmatig onze catalogus uit met nieuwe artikelen en communicatiemiddelen. Wij nodigen u uit om onze heerlijke gepersonaliseerde chocolade te ontdekken.
Zwarte chocolade, wittechocolade, melkchocolade of praline, wij hebben een scala aan unieke smaken samengebracht om u te verleiden, met grondstoffen die met de grootste zorg zijn geselecteerd (chocolade 100% cacaoboter).
Vanaf 80 geschenkdozen of 1800 individueel verpakte stukken, biedt Levet communicatie u een verfijnd relatiegeschenk door een chocolade te creëren die gepersonaliseerd kan worden.
...Voor nog meer plezier en vreugde zullen onze wittechocolade stukjes de truc doen.
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
... KW – 1PK
Tropische condensor tot 46 °C
Koudgroep Made In France Hermetische Eenheid (merk Tecumseh) 2446 Tropisch
230 V enkelvoudig.
Productie: 180 porties van 80 gr ijs per uur
Opties:
Watercondensor
Dubbele condensatie Lucht/Water
Motor Leroy-Somer (Frankrijk)
Isolerend deksel
Roestvrijstalen carrosserie
Met deze Italiaanse ijsmachine wilden we het recept van Italiaanse ijs met wittechocolade en kokosnoot uitproberen. Je kunt niet weerstaan!
...Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op...