... in onze faciliteiten in Frankrijk. Om u de best mogelijke kwaliteit te garanderen, doen we dit regelmatig. De Akbari-pistache is de langste variëteit van pistachenoten. De pistache is groen en de schil wordt rood wanneer deze rijp is.
Gebruik:
U kunt onze geroosterde en gezouten pistachenoten genieten als aperitief of als snack. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan hartige gerechten (rijst met doornbessen en pistachenoten) of aan gebak.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Ontdek onze rauwe pistachenoten hier.
Zak: 5Kg
Zak: 20Kg...
...". Creatief en hyperactief, de iconische patisserieën van Christophe Michalak worden geserveerd in zijn Parijse winkels, waaronder zijn onmiskenbare religieuse met gezouten karamel.
Referentie: BELD06
Op voorraad: 5 Producten
Afmetingen: 204 Pagina's
Taal: Frans...
...)
Gepeld (hazelnoten, cashewnoten, amandelen, pistachenoten...)
Zonder zout geroosterd (cashewnoten, amandelen, pistachenoten...)
Gezouten geroosterd (amandelen, pistachenoten, cashewnoten...)
Gekruid (cashewnoten, amandelen...)
Poeder (hazelnoten, geraspte kokos, amandelpoeder, gehakte amandelen, geschaafde amandelen)
CROC'ELLA is gevestigd in Frankrijk, in de regio PACA, in het departement 13 in Marseille.
Heeft u aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.