...De biologische peterselie, met de Latijnse naam Petroselinum Crispum, is een kruidachtige plant van 25 tot 80 cm hoog, behorend tot de familie van de Apiaceae. De verse biologische peterselie wordt bij aankomst in de fabriek gewassen, gecentrifugeerd, IQF ingevroren, gesorteerd, gesneden en vervolgens gezeefd.
Peterselie uit biologische landbouw: 100%
Totaal energie: 41 Kcal 173 kJ
Voedingsvezels: 4,1 g
Eiwitten: 4,1 g
Zout: 0,1 g...
...Conserves Guintrand
Serveer onze koude Tomaten met Gebakken Aubergines in de zomer als bijgerecht bij uw barbecue. U kunt ze ook lauw of opgewarmd serveren, afhankelijk van uw smaak of het seizoen, in de traditionele oven of de magnetron, om er uw hoofdgerecht van te maken.
Ingrediënten Aubergines (58%), tomaten (28%), uien (3%), versepeterselie, olijfolie...
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.