• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • je wild

Resultaten voor

Je wild

FrankrijkParijs en Ile-de-FranceFabrikant/producent
  1. MAISON BOTEH

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in France. Meer informatie hieronder: Dit zijn onze activiteiten: 1/ Verkoop van de producten van het MAISON BOTEH: •Een uniek product: Het zwarte goud, zwarte citroenpasta uit Iran, •Jams met Perzische smaken (zie producten). - Verkrijgbaar in de formaten: Detailhandel of Horeca: van 100g tot 500g / Hotelwezen: 28g, 42g, - Bio mogelijk, - IFS certificering• Specerijen (Saffraan, Sumak enz…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.

  2. GRANOLA DI LAURA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De Granola di Laura wordt vervaardigd in ons atelier te Parijs met gezonde ingrediënten. Het wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en is vegan. Ons recept voor Granola bevat cornflakes, noten, kokosolie en agavesiroop. Ik wilde een ander recept creëren, een recept dat mijn persoonlijkheid weerspiegelt. In plaats van havervlokken, koos ik voor natuurlijke, biologische en vooral lekker knapperige cornflakes! Een perfecte gelegenheid om een moment voor zichzelf te nemen, te genieten en volop energie op te doen dankzij een reeks smaken die je meevoeren naar Corsica, mijn geboortestreek, waar ik op zoek ga naar de beste lokale smaken. Wij bieden tevens paneermeel met korrelgrootte 2.0 met een vleugje Corsicaanse smaken zoals tijm, rozemarijn, kattenkruid en hazelnoten uit Cervione, om een krokante twist aan je gerechten te geven!