Frankrijk, Etupes
...Pomp voor het overpompen van diesel, benzine en kerosine Ingebouwde bypass Aansluitingen 1"1/2 F Motor 1400 t/min, werking S1 Werktemperatuur 0 ºC +50 ºC Spanning 230 Volt enkel (EEXBAG800M) 400 Volt driefasig (EEXBAG800T) Stroomsterkte 6,3 (EEXBAG800M) 3,5 (EEXBAG800T) Max. opvoerhoogte 30 meter Max. debiet 9 m3/u Specificatie en voordelen Elektrische palletpomp motor ATEX VLOEISTOF: Benzine, Diesel, Kerosine TECHNOLOGIE: Paletten ATEX: Ja TYPE POMPEN: Naakt DEBITE: 9 m3/u AANSCHLUITING: 1"1/2 F BEHUIZING: Gietijzer...
Portfolio (324)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Assemblage: Sémillon Vinificaties: Koude voor-fermentatie maceratie - alcoholische fermentatie in temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen tanks met overpompen/duwen.
Portfolio (53)
Frankrijk, La Cadière-D'azur
...Biologische teelt. Handmatige oogst in kistjes. Volledige ontsteeling, Fermentatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks, Overpompen. Rijping in vaten van twee wijnen, Assemblage, Traditionele kurk van kurk. PROEVERIJ OOG: Donker paarse kleur. NEUS: Aromatisch, karaktervol, intense aroma's van rode vruchten, aroma's van zoethout, geroosterde aroma's. MOND: Diep, krachtig, zijdezacht, tonen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Nassandres
...Voor zuren en basen met lage viscositeit in de industrie - Lichtgewicht handpomp voor het overpompen van producten in vaten of tanks - Zeer krachtig - Beschermd tegen spatten, zonder afdichtingen - Motor 230 V met 5 m kabel en mannelijke stekker - Pomp van polypropyleen - Geschikt voor zwavelzuur (tot 40%), fosforzuur, zoutzuur, accuzuur, ijzer(III)chloride (tot 30%), bijtende soda - Wordt...
Portfolio (129)
Frankrijk, Saint Cannat
... is aangeplant op klei-kalksteenbodems bedekt met gerolde kiezels. Deze Cairanne Excellence komt van oude wijnstokken (30 tot 80 jaar oud) met een zeer lage opbrengst van 30 hl/ha. DRUIVENVARIËTEN Grenache 60% Syrah 40% WINEMAKING Na de handmatige oogst worden de druiven volledig ontsteeld bij ontvangst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd, op een traditionele manier. Temperatuurgecontroleerde fermentatie maakt lange maceratie mogelijk (3 tot 4 weken). De extractie van smaken, kleur en tannines wordt verhoogd door het ontballasten, het overpompen van de most en het drukken van de hoed.
Portfolio (46)
Populaire landen voor deze zoekterm