... 2CV Charleston op reservering.
Joffrey en zijn vader verbouwen bijna 15 hectare wijngaarden in Les Riceys-Bas, de grootste wijnbouwgemeente van Champagne, waarbij ze de druivensoorten Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay gebruiken om smakelijke, evenwichtige en subtiele wijnen te produceren. Het domein maakt gebruik van teeltmethoden die zijn aangepast aan zijn klei-kalkterroir voor een...
Het huis Boulachin-Chaput beheert een wijngaard van 8 ha met respect voor het milieu volgens de principes van duurzame wijnbouw.
Wij produceren: champagne Brut Sélection, Brut Carte Noire en onze nieuwe cuvée 100% Pinot Noir: Dame Noire.
...citrusachtige, soms minerale noten met een zekere subtiliteit.
- De pinot noir: Soepel en fruitig, wat rondheid aan de assemblage toevoegt.
- De pinot meunier: Aroma's van rode vruchten en een uitgesproken structuur. Het voegt lichaam en kracht toe aan de assemblage.
De oogst is al eeuwenlang volledig handmatig om een kwaliteitsvolle en ambachtelijke oogst te garanderen.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid, alcoholische dranken dienen met mate te worden geconsumeerd. De verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen onder de 18 jaar is verboden.
... soepele rode wijnen en de Pinot Gris produceert droge en zachte rosé.
De wijngaard is voor 60% vertegenwoordigd door Sauvignon, 25% door Pinot Noir en 15% door Pinot Gris.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Gelegen in de Côte des Bar, in Colombé La Fosse, wordt de Champagne Germar Breton vervaardigd door Laurent BRETON, een récoltant-manipulant die sinds 1989 zeven hectare wijngaarden beheert.
De Champagne Germar Breton ontstaat uit de assemblage van twee van de drie druivensoorten die de Champagne kent: de Pinot Noir en de Chardonnay. Ze zijn aangeplant in vier gemeenten van het Barsuraubois, waar...
Onze eigendom is gelegen in CELLES-sur-OURCE, in het zuiden van de Champagne. De Cellois-wijngaard strekt zich uit over de zonnige hellingen van de Ource-vallei. Onze champagnes rijpen minimaal drie jaar in de kelder, vijf jaar voor de prestige cuvée, voordat ze u op perfecte rijpheid worden aangeboden. Ze zijn afkomstig van 3 nobele druivensoorten van champagne: de pinot noir, de chardonnay en de pinot meunier. We mengen in elke fles minimaal twee oogstjaren, wat bijdraagt aan de constante kwaliteit van de champagnes CHEURLIN-DANGIN.
...generatie na generatie, deze nectar verbeterd kon worden en zijn complexiteit en identiteit steeds verder kon worden verdiept. Dit erfgoed en deze identiteit, die nog steeds getuigen van hetzelfde respect voor de natuur, van duurzame wijnbouw en van traditioneel vakmanschap, zijn vandaag de dag in handen van Jean-Baptiste Prévost. We produceren 50.000 flessen per jaar. We werken met 3 druivensoorten (Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay). We bieden 6 cuvées aan, waaronder de Brut, Brut Rosé, Millésimé 2012, 75-25 (GC), Blanc de Blancs (GC), Rosé de saignée (GC).