Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... must-have die chocolade en gezouten boterkaramel combineert - MANGO LIMONE: een fruitige tête-à-tête tussen de exotische smaak van mango en limoen * De kleuren van deze chocolade kunnen variëren, omdat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken voor de decoratie van onze chocolade. Bewaren op kamertemperatuur (18° tot 20°C). Voor een optimale smaak, snel consumeren. Afmetingen (LxlxH in cm): 17,9 x 3,8 x 2,2...
Portfolio (85)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Malataverne
...ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao) ingrediënten suiker, boter, cacao, volle melkpoeder, rozenblaadjes 2%. emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. Kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige lekkernij die wordt geproduceerd uit cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Frankrijk, Furiani
...bakpoeder: E500II), gedroogd fruit (amandelen, hazelnoten, pecannoten), oploskoffie, boekweitmeel, 4 specerijen (gember, kaneel, venkelzaad, nootmuskaat), boter, citrusvruchten, thee (rooibos, nepeta, venkel, munt), rum, glucosestroop, sorbitol, frambozenpulp, citroen, passievrucht, amandelpasta, UHT-room, gluten, natuurlijke kleurstoffen Referentie:EC240ASS...
Portfolio (97)
Populaire landen voor deze zoekterm