• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • het zuiden

Resultaten voor

Het zuiden

FrankrijkMontpellier en Languedoc-RoussillonFabrikant/producent
  1. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  2. ATELIERS LA BRIQUE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Ateliers la Brique is gespecialiseerd in handgemaakte koud verwerkte zepen en vaste cosmetica, allemaal gecertificeerd biologisch. We zijn gevestigd in Nîmes, in het zuiden van Frankrijk, en we maken al onze producten met de hand. We gebruiken alleen biologische grondstoffen, zonder chemische toevoegingen of synthetische geuren. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om optimaal te profiteren van de voordelen van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten om huidverzorgingsproducten te formuleren die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu.

  3. VIGNOBLES KANDLER

    Frankrijk

    Het verhaal van Vignobles Kandler begon 30 jaar geleden toen onze Frans-Duitse familie besloot om een braakliggend terrein te kopen in het achterland van de Minervois in Roubia, tussen land en zee, tussen de middeleeuwse stad Carcassonne en het Canal du Midi. Château Tourril ontleent zijn naam aan de "Pierre du Tourril", een oude Gallo-Romeinse signaaltoren die al 2000 jaar over deze garrigue uitkijkt. In 2014 heeft de tweede generatie de teugels overgenomen om het domein uit te breiden, om te schakelen naar gecertificeerde biologische landbouw, de reputatie en de export te ontwikkelen. Gedreven door zijn passie voor de wijnen van Zuid-Frankrijk ontmoette Stephan Kandler Bertrand Hardy, van een andere familie van wijnbouwers in de Rhônevallei, om in 2016 een eerste gezamenlijke biologische millésime te maken op zijn terroir van Domaine des Pentelines, nabij Avignon. Na 3 millésimes samen heeft Bertrand aan Stephan de biologische wijngaard van 24 ha in de AOP Côtes du Rhône Villages Gadagne overgedragen, met een kiezelterroir dat identiek is aan dat van Châteauneuf du Pape. Het typische karakter van deze twee terroirs en deze twee appellations wordt gekenmerkt door de geschiedenis en het klimaat van Zuid-Frankrijk, met name de invloed van de Middellandse Zee. Naast deze geografische band zorgt onze knowhow over gangbare druivenrassen ervoor dat elk terroir een unieke persoonlijkheid uitstraalt.