Frankrijk, La Jaille Yvon
... te proeven en kunnen in uw recepten worden verwerkt of naar wens worden omgevormd. Ingrediënten: Biologische Franse soja Water Natuurlijke aroma's Onze + MCÖ: Geen toegevoegde suikers Geen toegevoegde zouten Zonder fyto-oestrogenen Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Maat: 0,5 kg Verpakking: Vers Smaak: Rundvlees Extra fijn: 3 tot 5 mm Fijn: 5 tot 8 mm Gemiddeld: 8 tot 12 mm Groot: 12 tot 20 mm Zeer groot: 20 tot 40 mm...
Portfolio (5)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
TFOODS distribueert en commercialiseert kant-en-klare maaltijden op basis van traditionele recepten uit de Maghreb, zodat je gezond kunt eten zonder in te boeten op smaak: 100% natuurlijke maaltijden uit de Maghreb en de Middellandse Zee. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn traditionele recepten uit de Maghreb van het beroemde merk Sannefa, dat een lijn van zeer hoogwaardige producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Saint Martin Des Entrées
...Frial is gespecialiseerd in premium diepvriesvoedsel: zeevruchten en bereide maaltijden. Frial is de Europese marktleider in bereide maaltijden, vooral dankzij zijn filosofie: smaak, service en natuurlijkheid. Frial selecteert natuurlijke ingrediënten, zonder GMO's of kunstmatige kleurstoffen, en bereidt deze met respect voor tradities en ambacht, met een laag zout- en vetgehalte. De verpakkingen zijn gekozen om hun praktische aspecten voor conservering en voor een snelle bereiding voor de consument.
Frankrijk, Cuincy
EPICÉA levert al 30 jaar aan de voedingsindustrie, de grote en middelgrote detailhandel en de horeca. Wij bieden een breed scala aan specerijen en kruiden voor dieetproducten, snackproducten, hartige en zoete culinaire hulpstoffen, op maat gemaakte handelsproducten en functionele en aromatische mengsels voor vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden en zeevruchten. EPICÉA ontwikkelt een assortiment...
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie...
Frankrijk, La Ciotat
Beste partner, Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van Japanse sushi rijst en hoogwaardige zonnebloemolie, rechtstreeks geïmporteerd uit Vietnam. Japanse Sushi Rijst Onze sushi rijst is perfect voor restaurants, chefs en producenten van kant-en-klaar maaltijden. Het biedt een ideale textuur en authentieke smaak, wat zorgt voor constante kwaliteit in uw culinaire bereidingen...
Portfolio (16)
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
Ambachtelijk bedrijf waarvan de hoofdactiviteit de productie van Provençaalse smeersels voor het aperitief is (tapenades, tians, pistous...) en gekookte specerijen (uienconfituur, vijgenconfituur, Provençaalse mosterd...). De prioriteit ligt bij de keuze van grondstoffen, bij de kwaliteit, bij de smaak. Yan Bosc, kok van beroep en van vader op zoon (18 jaar in de gastronomische horeca), staat in...
Frankrijk, Toulouse
... keuken, de wieg van de familie. Het bedrijf telt vandaag de dag ongeveer veertig medewerkers die gepassioneerd zijn over hun vak, en die het werk voortzetten van een twintigtal lokale traditionele boeren: echte partners die zijn geselecteerd en gecontroleerd door Maison Samaran, in de regio Midi-Pyrénées. Sinds 2008 wil Maison Samaran zijn cultuur van Smaak voortzetten, terwijl het blijft...
Populaire landen voor deze zoekterm