Frankrijk, Auros
...Cuit, Varkensvlees van boerderijdieren, LABEL ROUGE 7,5 kg en 3,5 kg THT 30 dagen Ambachtelijke productie uit de Landes. De ham zoals vroeger. Beschikbaar in hele ham en halve ham. Wij leveren POS-materiaal (gelamineerde poster) en prijskaartjes om te communiceren over het ambachtelijke aspect en de milieuvriendelijkheid van het product.
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Hele ontbeende Bayonne-ham, puur varkensvlees uit het zuidwesten IGP, herkenbaar aan zijn malse en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht, zijn vlees is mals en sappig, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Marseille
... producenten. Want de kwaliteit van de Italiaanse charcuterie hangt van verschillende factoren af gedurende de hele productiecyclus. De AOP is een waarborg voor kwaliteit. Italiaanse AOP-producten. Gecertificeerde Italiaanse producenten. Leveringen in Frankrijk elke week. IFS-broker certificering.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
... veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. We voeren de distillatie van onze laurieroogsten uit in onze werkplaats, zodat we het hele productieproces kunnen beheersen en een 100% natuurlijk en biologisch product kunnen garanderen. Referentie: AR805170 Ean13: 3760306805170...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees (...
Populaire landen voor deze zoekterm