...Deze mechanische machine, mono-formaat, is ontworpen voor het verpakken van vloeibare of pasta-achtige producten (natuurlijke yoghurt, gearomatiseerde yoghurt, fruityoghurt, verse room, dessertroom, rijstpudding, kwark, vruchtensappen, soepen, sauzen, enz.) in plastic potten met een diameter tot 95 mm ...
Kenmerken
Dosering volume: 150 tot 500 ml.
Verpakkingsmateriaal: pot met aluminium deksel
Productiviteit: tot 12 potten / min.*...
... verschillende consistenties te verkrijgen, van vloeibareyoghurt tot stevige yoghurt, inclusief Bulgaarse of geroerde yoghurt.
LCD-display met werkindicator en temperatuurcontrolelampje. Eenvoudige instellingen met 4 knoppen.
8 glazen potten met herbruikbare kunststof deksel.
REF:MATYAT14
GARANTIE:24 MAANDEN
Vermogen (W):25
Spanning (V):220
Frequentie (Hz):50
Capaciteit (l.):1,4
Breedte:36,5 cm
Diepte:18,5 cm
Hoogte:14,5 cm
Netto gewicht:2,1 kg...
... het maken van slush, frappé, vloeibare sorbet, frappé-yoghurt, koffie-cocktails, cappuccino of alcoholische dranken. Het is dus ideaal voor horeca-professionals.
Omschrijving:
- Roestvrijstalen behuizing
- Schokbestendige polycarbonaat tank, gemakkelijk demontabel
- Schokbestendige deksel
- Mengpomp met aandrijving
- Instelbare thermostaat
2 functies: koude drank of slush met voorinstelling van temperatuur en dichtheid.
... een vloeibare oplossing.
Dadelsuiker (of dadelpoeder) wordt verkregen door het malen en zeven van gedroogde en ontpitte dadels van de Deglet Nour variëteit. Het heeft een natuurlijke zoetkracht, bestaande uit 100% biologische dadels. Een uitstekende vervanger voor geraffineerde suikers en voegt nieuwe aroma's toe aan uw bereidingen, terwijl u profiteert van de vitamines en mineralen van dadels.
Onze biologische dadelsuiker is ongeraffineerd en onbehandeld. Het maakt natuurlijk zoeten mogelijk met een lagere glycemische index.
Gewicht: 360 g...
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.