Frankrijk, Biguglia
...Brocciu (whey van schapenmelk, zout) 30,2%, volle melk 30,3%, suiker, glucose, likeur, kastanjemarmelade uit Corsica 15,1% (62% suiker), kastanjemeel uit Corsica 0,8%, vanille uit Madagascar, natuurlijke kastanje. Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 218,9 Energie (Kj) = 922,9 Vetten (g) = 5,6 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 3,8 Zout (g) = 0,3 Koolhydraten (g) = 37 waarvan suikers (g) = 34,2 Eiwitten (g) = 4,6 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Brocciu (whey van schapenmelk, zout) 30,2%, volle melk 30,3%, suiker, glucose Netto gewicht: 100 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...citroenconfituur (sinaasappel, suiker, GLUCOSE-siroop), pure chocolade (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator zonnebloemlecithine, vanille) Voedingswaarden (100g) Energie kJ / kcal 1671 / 397, Vetten (g) 11, Waarvan verzadigde vetzuren (g) 6.5, Koolhydraten (g) 72, Waarvan suikers (g) 71, Eiwitten (g) 2.0, Zout (g) 0 Bewaren tussen 17 en 20°C. Netto Gewicht: 150g ongeveer...
Portfolio (85)
Frankrijk, Malataverne
...Nougatcake van 4 kg, gesneden in 20 individueel verpakte porties (ongeveer 200 g). Te verkopen per gewicht of per portie. Amandelen, suiker, honing, glucose-siroop, gepasteuriseerde eiwitten, wafel (aardappelzetmeel, water, plantaardige olie), maïsmeel, natuurlijke aroma's. Ingrediënten van de bosvruchtenpasta: bosbessen, aardbeien, frambozen, zuurteregelaar citroenzuur, stabilisator pectine. Indien glazuur: suiker, gehydrogeneerde plantaardige vetten, halfvolle cacaopoeder, emulgator soja-lecithine, aroma vanille.
Portfolio (188)
Frankrijk, Objat
... vetstof (copra), koolzaadolie, antioxidant: alfa-tocopherol, geconcentreerde boter, moutextract, gerst, kleurstof: paprika-extract), room, boter, trimoline, glucose, frambozen, munt, groene thee, citroenschil, grand-Marnier, limoncello, sesam, fleur de sel, viooltje, gekonfijte citroen, gekonfijte sinaasappel, appel, praliné, hazelnoot, amandel, pistache, gepofte rijst Voedingswaarden per 100g: Energie kj / kcal, vet g, waarvan verzadigde vetzuren g, koolhydraten g, waarvan suikers g, eiwitten g, zout g...
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Tablet chocolade met pure cacaoboter. Ingrediënten Cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (SOJA-lecithine), natuurlijke vanille-extract, sinaasappel, suiker, glucose-siroop.
Portfolio (142)
Frankrijk, Furiani
...DOMEINEN DONKER CHOCOLADE framboos/marjolein (roze) - hazelnootpraliné (kastanje) DOMEINEN MELKCHOCOLADE karamel met gezouten boter (oranje) - pistachepraliné (groen) Ingrediënten Donkere chocolade 70% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Melkchocolade 37% (suiker, cacaoboter, volle melk, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Witte chocolade 30% cacao. room, boter, glucose-siroop, suiker, frambozenpulp, amandelen, hazelnoten, pistachenoten, marjolein, sorbitol, natuurlijke kleurstoffen. Referentie:ECISULA...
Portfolio (97)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanille-ijs met karamel saus (11%) en gekarameliseerde pecannoten (7%). Vanille-ijs, karamel saus en gekarameliseerde pecannoten Ingrediënten Ingrediënten: YOGHURT (26%), GECONCENTREERDE MAGERE MELK, suiker, ROOM, aardbeien (11%), gedroogde glucose siroop, eidooiers, geconcentreerd citroensap, gelatine: pectines, natuurlijke aroma. Allergenen: zie de ingrediënten in hoofdletters...
Populaire landen voor deze zoekterm