...Bent u een voedingsprofessional in Frankrijk? En bent u op zoek naar gehakteamandelen?
Gehakteamandelen zijn perfect voor bakproducten zoals taarten, koekjes en petit fours.
Ingrediënten Amandelen
CROC'ELLA is een ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit in Frankrijk, gelegen in het 13e arrondissement van Marseille, met ongepelde, ongezouten geroosterde, gezouten geroosterde en mengsels van...
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis.
▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar!
In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
...Met passie vervaardigd in onze eigen werkplaats, onderscheiden deze gehakte pinda's zich door hun versheid en authentieke smaak. Perfect om een knapperige toets toe te voegen aan salades, bereide gerechten of gewoon om alleen van te genieten, onze gehakte pinda's zonder toevoegingen of conserveermiddelen zijn een heerlijke en gezonde keuze.
SKU: 10173
Gewicht: 0,1 kg...
... amandel. Zo hebben groene en verse amandelen een zachte en melkachtige kern met een delicate smaak. In Frankrijk worden ze in juni en juli geoogst.
Eenmaal volledig rijp, wordt de amandel droog en wordt hij geoogst.
Ean13:3701511707330
Referentie:AmandeBioHachéeFrance1...
... uw ontbijt, uw tussendoortje of als dessert is. Onze canistrelli zullen u verwennen met hun smaak, hun krokante textuur en de grote variëteit aan aangeboden recepten (kastanjemeel, citroen, hazelnoot, witte wijn, anijs, enz.)
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Gekarameliseerde gehakteamandelen
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte
Energie: 1946 kJ (463 kcal)
Vetten: 19 g
Verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 67 g
waarvan Suikers: 28 g
Eiwitten: 6,9 g
Zout: 0,74 g...
...Pistachenoten hebben een zoete smaak die lijkt op die van amandelen en worden voornamelijk gebruikt voor snoep en gebak, maar ook voor koken en in ijs. Pistachenoten zijn bijzonder populair als snack tussen de maaltijden, omdat ze rauw zowel zacht als knapperig zijn, en geroosterd hebben ze een mooie pittige smaak.